петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 30.05.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 30.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-30 09:152024-05-30 13:30Велесс.Баница, с.Отиштино
  2024-05-30 09:002024-05-30 13:00Гевгелијакорисниците од влез на Нов Дојран (до пред Бензинската Макпетрол) и село Николич
  2024-05-30 09:002024-05-30 13:00Гостивардел од ул.ЈНА- област на излез кај С Петрол.
  2024-05-30 08:452024-05-30 17:15Кочанис. Рајчани, с. Нивичани, с. Пантелеј
  2024-05-30 08:002024-05-30 15:00Кратовонаселба Табачка, населба Мусала, населба Бојаџиско и населба Филтер Станица, с.Близанци и с.Луково.
  2024-05-30 08:302024-05-30 14:00КумановоИндустриска Зона Речица Сити Бетон, дел од ул. Доне Божинов позади ВИ 100, локалитет Аџитепе, Индустриска Зона Речица Краварник, Режановце, локалитет споменик Костурница, Индустриска Зона Речица Рапид Билд, Индустриска Зона Речица бензинска пумпа Ибро, дел од наслеба Долно Коњаре, с. Костурник, место викано Прмакови Ниви, Индустриска Зона Речица Армос Балкан, дел од ул. Никола Тесла, Индустриска Зона Речица бензинска пумпа Хени Компани, Црн Бик, локалитет Ново Куманово, Индустриска Зона Речица Жмара, село Речица
  2024-05-30 09:002024-05-30 15:00Прилепулиците : Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска
  2024-05-30 09:002024-05-30 14:30Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Славка Динкова, од бр.17, до бр.27
  2024-05-30 09:002024-05-30 11:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: с.Раштак, с.Булачани, с.Виниче, с.Страчинци и дел од потрошувачите во с,Црешево.
  2024-05-30 09:002024-05-30 13:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: ул. 8 и ул.14
  2024-05-30 11:002024-05-30 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: корисниците позади трговскиот центар во Сарај
  2024-05-30 09:002024-05-30 15:00Скопје Ѓорче ПетровВОЛКОВО: Дел од корисниците на ул.103 во Волково кај Црквата
  2024-05-30 10:002024-05-30 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Паничари
  2024-05-30 10:002024-05-30 13:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.“Коџа баир“
  2024-05-30 09:002024-05-30 13:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.Ленинова кон старата полициска зграда
  2024-05-30 08:302024-05-30 15:30Струмицаул.Јанко Цветинов бр.1 влез 2
  2024-05-30 12:002024-05-30 13:00Тетоводел од населба деребој во Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ