четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 29 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 29 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-29 12:002022-12-29 13:30Битоладел од корисниците на ул. Пецо Божиновски
  2022-12-29 08:302022-12-29 11:30Битоладел од корисниците на ул. Славко Лумбарко и ул. Стерјо Георѓиев
  2022-12-29 09:002022-12-29 12:00Битоладел од корисниците на ул. Панде Илковски
  2022-12-29 10:002022-12-29 11:00Гостивардел од бул.Браќа Ѓиноски-после судот
  2022-12-29 10:002022-12-29 13:00Гостивардел од с.Маврово- област кај одморалиште Електро Скопје
  2022-12-29 09:002022-12-29 12:00Гостивардел од с.Мало Турчане
  2022-12-29 07:002022-12-29 09:00Кумановокорисниците од Бејтеви ниви, Т Мобиле Репетитори - Проевце, Нас.Иго Тричковиќ,Тромеѓа, Младо Нагоричино, Каменолом Зебрњак
  2022-12-29 07:302022-12-29 08:00ПрилепЦентрално градско подрачје, Зграда Македонија, Населба Тризла
  2022-12-29 08:302022-12-29 13:30Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Орце Николов бр. 64, Орце Николов 68, Орце Николов 66 и околината
  2022-12-29 11:002022-12-29 12:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: Дел од Ул.5 бр.43 Визбегово, Дел од Ул.5 бр.43 Визбегово фирмите Колид ,Технодом, Макпетрол и Нимет Штил
  2022-12-29 09:002022-12-29 14:00Скопје Ѓорче ПетровНИКИШТАНЕ: Дел од с.Никиштане кај џамијата
  2022-12-29 09:002022-12-29 11:30СтругаКОРОШИШТА: објектите кои се наоѓаат кон „пекара“ с. Корошишта (месност викана “Црква”)
  2022-12-29 09:302022-12-29 12:00ШтипДЕЛ ОД С.СТАР КАРАОРМАН, ДЕЛОТ ГОРЕ НАД ДРВОДЕКОР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ