среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 29 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 29 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-29 08:00:002021-07-29 11:00:00Гевгелијадел од с.Мрзенци (На раскрсницата во Мрзенци, од Пат Гевгелија Негорци), како и корисниците во индустриска зона Блокотехна и тоа Меркјури, Мателен и Нар
  2021-07-29 07:55:002021-07-29 14:30:00ДелчевоБЕРОВО: Туристичка населба Брана Линако, Брана Мост, комплекс Аурора, хотел Вип, МХЕ Клепалска Река 322,323, Беровско Езеро, Абланица
  2021-07-29 09:30:002021-07-29 11:30:00Кичевоул. Јане Сандански, ул. Тетовска и ул.Мемедалија Велиоски, населба Бичинци
  2021-07-29 08:15:002021-07-29 15:00:00Кумановодел од с.Опае
  2021-07-29 09:00:002021-07-29 15:00:00Прилепс. Селце Крушевско
  2021-07-29 07:00:002021-07-29 14:00:00ПрилепБеласица, Димо Наумоски, Киро Крстески Платник, Кеј 4-ти Јули, Црвени Стени, Шар Планина, Марко Цепенков, Манчу Матак, Коле Неделкоски
  2021-07-29 06:00:002021-07-29 07:00:00Скопје Аеродромс. Усје и дел од населба Усје, ул.1, ул.4
  2021-07-29 08:30:002021-07-29 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Драга Стојановска, ул. Невена Георгиева - Дуња
  2021-07-29 09:00:002021-07-29 12:00:00Скопје Аеродромдел од с. Маркова Сушица
  2021-07-29 09:00:002021-07-29 12:00:00Скопје Васил ГлавиновМАРИНО: Ул.6 Нова населба Јака
  2021-07-29 04:00:002021-07-29 07:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Ул. Јани Лукровски бр.33 и околните згради
  2021-07-29 09:00:002021-07-29 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Каирска, ул.Алжирска и ул. Багдатска
  2021-07-29 08:00:002021-07-29 14:00:00Стругас.Жировница, Фабрика Бреза, Космофон Жировница, ТС Запчаници.
  2021-07-29 07:00:002021-07-29 19:00:00Струмицапоголем дел од с.Куклиш
  2021-07-29 08:30:002021-07-29 15:30:00Тетовос. Г.Лешница, с.Д.Лешница, дел од с.Желино на излез кон с.Д.Лешница
  2021-07-29 10:00:002021-07-29 10:30:00ШтипЛАКАВИЦА: Имако вино, Ларс сушара, Штрабаг и Лакавичките села, Серта антени и ловиште, база на Коле транс, Асфалтната база на Македонијапат, ТМ, Бранко Нисев, објектите на 8ми км и 20ти км, Еуролозар и др. и селата Лакавица, Лесковица, Суво Грло, Пиперово, Брест и др.
  2021-07-29 08:00:002021-07-29 10:30:00ШтипОУ Гоце Делчев и околината, дел од ул.Сутјеска_почетокот, дел од ул.Косовска и др.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја