четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 28.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 28.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-28 09:302023-12-28 11:30Кочанис.Тркање, с.Бања, с.Нивичани, с.Пантелеј, с.Рајчани
  2023-12-28 09:302023-12-28 15:30ПрилепАлександар Македонски - поранешна фабрика Партизан, фабрика Сигурносно Стакло, корисниците во поранешна фабрика Партизан - Изофас, Мермер Империјал, Стакло Милчин, Зоки Лим, Иверпласт, Златна Рака, фабрика Сигурносно Стакло
  2023-12-28 08:302023-12-28 16:30Прилепул.Браќа Шемкоски, ул.Стојан Јошески и ул.Пиринска - дел ( од ТС Тризла 2 до ул.Стојан Јошески )
  2023-12-28 09:452023-12-28 14:00Тетоводел од ул.Охридска кон ул.Б.Миладинови

  НАЈНОВИ ВЕСТИ