сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 28 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 28 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-28 08:302023-09-28 15:30Битоладел од с.Лажец
  2023-09-28 09:202023-09-28 12:00ВелесУлица Академик Пенчо Давчев, Улица Васил Иљоски
  2023-09-28 08:052023-09-28 09:00ВелесУлица Андон Шурков, Христо Татарчев, Улица Велес
  2023-09-28 08:402023-09-28 14:45Гостиварс.Долно Јеловце
  2023-09-28 09:002023-09-28 15:00Делчевос.Будинарци, с. Смојмирово, с. Мачево, БЕРОВО, Населба Трска, с. Митрашинци
  2023-09-28 06:302023-09-28 07:30Кавадарциул.Oхридска, Горски Венец, Пелагонија, Раштани, Питу Гули и дел до ул.Максим Горки
  2023-09-28 10:002023-09-28 14:30Кавадарцис. Паликура, с. Рибарци
  2023-09-28 09:002023-09-28 11:00КочаниОБЈКЕТИ ВО КРУГОТ НА АТОМ СЕРВИС
  2023-09-28 08:302023-09-28 12:00КочаниПРОБИШТИП - с.Пишица, с.Гујновци, с.Лезово, с.Гајранци, с.Троло, с.Пестршино
  2023-09-28 08:002023-09-28 16:00Кратовос.Татомир
  2023-09-28 06:002023-09-29 14:00Кумановодел од корисниците од с.Черкезе и Железничка станица
  2023-09-28 09:002023-09-28 15:00Скопје Васил Главиновбул.Босна и Херцеговина
  2023-09-28 16:302023-09-28 18:30Скопје Ѓорче Петровул.Скупи 6 (Злокуќани)
  2023-09-28 09:002023-09-28 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Леринска со непарни броеви.
  2023-09-28 08:302023-09-28 12:30Стругас. Коњаре, Баниште, Селокуќи, Граничен премин Блато, Булики, Кривци, Аме, Дебарски Бањи, Ваковска Река.
  2023-09-28 09:302023-09-28 13:30СтрумицаРобово, с. Еднокуќево, дел од индустриска зона Робово, Градско Балдовци
  2023-09-28 08:452023-09-28 14:00ТетовоБЛАЦЕ, МИЛЕТИНО
  2023-09-28 09:002023-09-28 14:00ТетовоГОРНА ЛЕШНИЦА, ДОЛНА ЛЕШНИЦА
  2023-09-28 09:452023-09-28 12:45Тетоводел од с. Желино, објекти кои се наоѓаат од џамијата кон излезот на селото за с. Групчин, Гони, ХИЛДИНГ, Лион, Млин, Магалб Кифер
  2023-09-28 09:302023-09-28 14:30ШтипУЛ.АСТИБО,УЛ.ПАРТИЗАНСКА ДЕЛ,ДЕЛОТ КАЈ АМСМ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ