сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 28 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 28 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-28 06:00:002022-07-28 16:00:00Битоласелата Црничани, Орле, Маково и Рапеш
  2022-07-28 08:29:432022-07-28 13:29:43ВелесДелови од селото Согле
  2022-07-28 08:00:002022-07-28 14:00:00ГевгелијаДурутли, Куртамзали и Башибос
  2022-07-28 09:00:002022-07-28 14:00:00Делчевос.Двориште,Берово: Суви Лаки, Релеи Туртела, Гараган , Умленски колиби, Минка
  2022-07-28 08:45:002022-07-28 15:00:00Кичевос.Кладник и с.Црско
  2022-07-28 08:00:002022-07-28 14:00:00Кумановос.Горно Којнаре, Дел од с.Долно Којнаре (м.в.Палестина), Поранешни војни објекти во с.Четирце
  2022-07-28 07:30:002022-07-28 13:00:00ПрилепКузман Јосифоски, Ленин, Борка Влачарот, Круме Јасакоски
  2022-07-28 09:00:002022-07-28 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Дел од ул.Пат за Долно Лисиче, од Бензинска пумпа Паци Петрол до продавниците за половни автоделови за Опел и др.
  2022-07-28 09:00:002022-07-28 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Адолф Циборовски
  2022-07-28 08:30:002022-07-28 15:00:00Скопје АеродромПРИПОР: дел од ул.Христо Татарчев (од скршнување кон ул.14 до ул.19)
  2022-07-28 09:00:002022-07-28 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: село Буковиќ, село Ласкарци, село Раовиќ, село Паничари
  2022-07-28 09:00:002022-07-28 13:00:00Струмицас.Сушево и репетитори Сушево
  2022-07-28 09:00:002022-07-28 15:00:00Тетовос.Желино, Тетово, дел од корисниците после фабрика за бетонски прстени.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ