четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 27 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 27 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-27 08:00:002022-10-27 16:00:00БитолаДел од ул. Херцеговина, Васа Пелагиќ, Батаљон Стив Наумов (Едвард Кардељ), Благојче Силјановски
  2022-10-27 09:00:002022-10-27 12:00:00Битоланас. Карпош, ОУ и градинка Коле Канински, маркет Св Тома, центар за социјални работи и дел од ул. 4-ти Ноември
  2022-10-27 09:00:002022-10-27 13:00:00Гостивардел од с. Чајле - област на излез од селото.
  2022-10-27 12:30:002022-10-27 15:00:00Гостиварул. Балиндолска - кај црква Света Петка
  2022-10-27 10:00:002022-10-27 14:00:00Гостиварс. Врбен, с.Трница, с. Врбјане, с. Нистрово, с. Беличица, с. Сенце, с. Горна Волковија, с. Кичиница, с. Богдево, с. Кракорница, с. Ничпур, с. Стрезимир
  2022-10-27 10:00:002022-10-27 12:00:00Гостивардел од нас. Цирглана
  2022-10-27 09:00:002022-10-27 12:00:00ДелчевоБЕРОВО, дел од ул-та Даме Груев
  2022-10-27 09:00:002022-10-27 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД - Резервоат Јасен
  2022-10-27 10:30:002022-10-27 12:30:00Кичевоул. Маршал Тито, Круме Угриноски
  2022-10-27 08:00:002022-10-27 14:00:00Кратовос. Узем и Граничен премин Деве Баир.
  2022-10-27 10:00:002022-10-27 15:00:00Кратовос. Градец
  2022-10-27 08:00:002022-10-27 09:00:00Охридстанбен објект на ул. Ванчо Николески и ул. Партизанска (зградата на поранешно Симпо)
  2022-10-27 08:30:002022-10-27 15:30:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од улица Јустинијан Први, почеток на Драчево, мв Велкови уши
  2022-10-27 13:00:002022-10-27 14:00:00Скопје АеродромДел од ул. Христо Татарчев, од раскрсница со Народни Херои до ул. Архитект Никола Добровиќ.
  2022-10-27 08:30:002022-10-27 10:30:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ, ул. Скоевска бр. 129, 131, 133
  2022-10-27 09:00:002022-10-27 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО, с. Кучевиште, Бродец, Побожје, Танушевци, Малино, Брест, караула Танушевци, Кодра Фура, Репетитор Бродец, дел од с. Мирковци
  2022-10-27 09:00:002022-10-27 13:00:00Скопје Ѓорче Петровул. Манапо бр. 2
  2022-10-27 09:30:002022-10-27 14:30:00Струмицадел од с. Просениково
  2022-10-27 09:30:002022-10-27 13:30:00Тетоводел од Попова Шапка, објекти кои се напојуваат од ТС Детско Одморалиште (Скардус, Љуботен, Детско, Вила на РМ)
  2022-10-27 09:30:002022-10-27 14:30:00ШтипУЛ. ЛИЧКА, ЦВЕТАН ДИМОВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ