четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 27 07 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 27 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-27 06:302023-07-27 14:00ВелесБлагој Јосмов, Славјанска, Јовче Ќучук, Орце Шутев
  2023-07-27 05:302023-07-27 13:00Гевгелијакорисниците од источниот дел на Валандово над полицијата до населба околу ул.Орце Николов и индустриските корисници (Ладилник , Визба , Детска градинка ,Ватекс, Рико , пожарна , Империјал , автосервис Мите ...) и целата индустриската зона Раброво
  2023-07-27 07:002023-07-27 13:00Гостиварс.Куново и с.Трново
  2023-07-27 06:302023-07-27 15:00Гостиварасфалтни бази и каменоломи на регионален пат ГВ-КИ, с.Печково, с.Долно Јеловце, с.Горно Јеловце, с.Вруток, дел од с.Равен, с.Речане, с.Ново Село, с.Сретково, с.Церово
  2023-07-27 08:002023-07-27 15:00Гостивардел од нас.7ма зона
  2023-07-27 09:002023-07-27 14:00Делчевос.Панчарево, Сува Река, с.Црник, ПЕХЧЕВО: с.Негрево, млин Негрево, индустриска зона Пехчево, ветеринарна станица, Андон Компани, пелетара Макс Транс, пилана Агро Јане
  2023-07-27 08:002023-07-27 12:00Кумановодел од корисниците од ул.Маршал Тито, зграда помеѓу Мома и занаетчиски дом, А1, Мтел,Т Мобиле,Моби 3
  2023-07-27 07:002023-07-27 14:00ПрилепДОЛНЕНИ: с.Борино,с.Селце Крушевски,с.Белушино
  2023-07-27 09:002023-07-27 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: ул.Македонско косовска бригада ул.8, 10, 20, 23, 25, 29, Идадија инженеринг и уличките околу Идадија инженеринг
  2023-07-27 07:302023-07-27 15:00Тетоводел од с.Селце, објекти кои се наоѓаат на патот кон с.Вејце
  2023-07-27 10:002023-07-27 10:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај т.н Дамаск, објекти кои се наоѓаат кај Детска Градинка Тетекс
  2023-07-27 09:002023-07-27 10:00Тетоводел од град Тетово, МХЦ 4, дел од град Тетово. објекти кои се наоѓаат во Горно Маало, Горна Шаршија, Купеник

  НАЈНОВИ ВЕСТИ