сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 27.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 27.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-27 09:002024-06-27 15:00Битолаул.Томаки Димитровски
  2024-06-27 07:002024-06-27 14:00Гевгелијасело Градец
  2024-06-27 09:002024-06-27 15:00Гостивардел од ул.Беличица- област кај ф-ка циглана
  2024-06-27 08:302024-06-27 11:00ГостиварВРАПЧИШТЕ: мал дел на влез од с.Врапчиште
  2024-06-27 12:002024-06-27 15:00ГостиварДел од ул.18 - ти ноември, мал дел од ул.Илинденска, дел од ул.Светозар Пепоски
  2024-06-27 08:002024-06-27 11:00КавадарциНЕГОТИНО: ул. Партизанска
  2024-06-27 08:002024-06-27 10:00Кратовос.Страцин
  2024-06-27 11:002024-06-27 13:00Кратоводел од с.Крилатица
  2024-06-27 08:002024-06-27 14:00КумановоУЛ. НАРОДНА РЕВОЛУЦИЈА, УЛ.ТАНЕ ГЕОРГИЕВСКИ, ЛОКАЛИТЕТ КОМИТЕТ: РЕСТОРАН БРУКЛИН, РАДИО БУМ И ОКОЛИНАТА
  2024-06-27 10:002024-06-27 15:30ОхридРЕСЕН: Фабрика Стење , Граничен премин Стење, с. Коњско, Антени и предаватели Томорос, Стење и Коњско, нас. Царина, с. Лескоец, с. Стење
  2024-06-27 08:002024-06-27 13:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Славчо Стојменски
  2024-06-27 08:002024-06-27 14:00Скопје Аеродромдел од с.Долно Лисиче
  2024-06-27 09:002024-06-27 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците на ул.„4“, во с.Бардовци
  2024-06-27 11:002024-06-27 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од корисниците на ул.Мавровска, во нас.Хром
  2024-06-27 09:002024-06-27 15:30СтругаУл. 27-ми Март Струга и дел од ул. Браќа Миладиновци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ