петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 27 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 27 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-27 08:302023-04-27 11:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: Ресторан Њу Стар, ул.Индира Ганди бр.31, Мал дел од Шуто Оризари, Фирма Ефес Трејд - Визбегово, Камп за Азиланти - Визбегово, ул.1, ул.2, ул.3, ул.4 и ул.5 во с.Визбегово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја