сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 27 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 27 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-27 10:00:002022-01-27 12:00:00Гостивардел од ул. Момир Андоноски
  2022-01-27 10:00:002022-01-27 12:00:00Охриддел од ул. Даме Груев, дел од ул. Димитар Влахов
  2022-01-27 13:30:002022-01-27 16:00:00Скопје Аеродромдел од ул. 24
  2022-01-27 10:00:002022-01-27 14:00:00Скопје Аеродромул. Антон Димитров (потег од ул. Скендер Бег до ул. Робеспјерова), ул. Радое Дакиќ на крстосница со ул. Скендер Бег, ул. Скендер Бег во нас . Драчево
  2022-01-27 11:00:002022-01-27 14:00:00Скопје Васил ГлавиновАРАЧИНОВО - околината на Сеид Маркет
  2022-01-27 12:30:002022-01-27 15:30:00Скопје Васил Главиновдел од ул. 1, ул. 10, ул. 12, ул. 11, дел од ул. 9
  2022-01-27 09:00:002022-01-27 14:00:00Скопје Васил Главиновул. 7, ул. 8, ул. 4, ул. 3, с. Идризово
  2022-01-27 08:05:002022-01-27 11:30:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ - ул. 5, ул. 7, ул. 9, дел од ул. 1, дел од ул. 6
  2022-01-27 09:00:002022-01-27 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачите на улица 22 и улица 20 во Волково (Кисела Јабука).
  2022-01-27 10:00:002022-01-27 14:00:00ШтипС. КАДРИФАКОВО, НИКО 2002, МЛИН ИВАНА, ЛЕБЕД (СЛОГА)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ