сабота, април 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 26 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 26 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-26 09:20:002021-08-26 14:00:00БитолаПртља, Шикле, с. Могила, ОНЕ с Беранци, с. Беранци, с. Српци, Даме Груев, Аеродром Д. Груев, ЗИК Пумпи, Ф-ка за добиточна храна, с. Радобор, Стопанство Радобор и с. Чарлија
  2021-08-26 09:00:042021-08-26 14:00:00ВелесГРАДСКО: ул. 11 - Октомври, дел од ул. Илинденска
  2021-08-26 07:50:002021-08-26 10:00:00Гевгелијакорисниците околу пекарата во Валандово и горната фарма Агрипро
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 14:00:00Гевгелијасело Градец
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 15:00:00Гостиварс.Врапчиште на влез
  2021-08-26 10:00:002021-08-26 12:30:00Гостивардел од с.Маврово - област пат за галичник
  2021-08-26 13:00:002021-08-26 15:00:00Гостивардел од с.Маврово- област кај гробиштата
  2021-08-26 08:30:002021-08-26 15:00:00Гостивардел од Маврови Анови- кај рестораните
  2021-08-26 10:00:002021-08-26 15:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Даме Груев (Плешански пат)
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 12:00:00КочаниВИНИЦА: Водостопанство, Виница, с. Јакимово, с.Црн Камен
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 11:00:00Кумановодел од корисниците на ул.100, 150, 158, 159, 170, 172, 174, 175, 180, 196, во н.Карпош, (Маркет Елида и Маркет Центро Бизнис)
  2021-08-26 08:00:002021-08-26 14:00:00Кумановодел од корисниците во с.Речица ( м.в Бавчи )
  2021-08-26 08:15:002021-08-26 15:00:00Кумановодел од корисниците во с.Романовце, Агино Село, Романовце Самет 2, Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце, Железничка Станица Романовце и Брзак
  2021-08-26 11:00:002021-08-26 13:00:00Прилепул.Марксова кај Интернатот, реонот околу Интернатот
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Сите стопански и нестопански објекти кои се напојуваат од извод L04 од Усје односно корисниците на Стаклара
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Ул. Мишко Михајловски бр.12, 17 и 21
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 12:00:00Скопје АеродромСТУДЕНИЧАНИ: ул.1 и ул.3 во с.Студеничани
  2021-08-26 07:00:002021-08-26 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Христо Татарчев бр.7,16,18,20,22, зелената зграда помеѓу ул.Христо Татарчев, ул.Божидар Аџија, ул.Тодор Паница, сите стопански и наестопански објекти кои се наоѓаат во зелената зграда веднаш спроти општина К.Вода, Стопанска банка на ул.Христо Татарчев и ул.Божидар Аџија, дел од ул.Вера Јоциќ, хотел Оранге Инн на ул.Тодро Паница
  2021-08-26 07:00:002021-08-26 15:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: на дел од улица Кемал Ататурк, дел од улица Цветан Димов вклучително и бр.139, 144, 147, 153, 155, дел од улица Џон Кенеди - зградите спроти Веро
  2021-08-26 08:30:002021-08-26 11:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од нас.Злокуќани кон Бардовци и пат кон болница Бардовци
  2021-08-26 09:30:032021-08-26 13:00:00Струмицадел од с. Дабиле.
  Во 09:30 и во 12:30 ќе имаат прекини со снабдувањето цело с. Дабиле и Тргопродукт
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 15:30:00Струмицас.Дорломбос, Мемешли, Орманли, Рудник Огражден Мемешли
  2021-08-26 12:00:002021-08-26 14:00:00Тетовос.Сиричино, објекти кои се на почеток на селото, на влезот од с.Желино
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 12:00:00Тетоводел од с.Сиричино, потрошувачите од ТС кон црквата и кон с.Туденце (освен ресторан Делфина)
  2021-08-26 08:40:002021-08-26 09:30:00Тетовос.Шемшово, с.Жилче, дел од Тетово, отпад Абдула, с.Порој, водните пумпи кај каналот, дел од Тетово, ул. 29 Ноември кај магацинот на КИПЕР, с.Ратае, с.Сиричино
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 15:00:00Тетоводел од Тетово, ул.Илинденска кај Земјоделското училиште кон Мала Речица
  2021-08-26 08:00:002021-08-26 08:40:00Тетовос.Рогле,Ѓермо: Хидроцентралите кај с.Ѓермо, с.Стримница, с.Групчин, с.Ѓермо, дел од с.Желино, после фабриката за бетонски прстени, околу училиштето, гипсарата во Желино, с.Џепчиште, с.Сетоле, с.Седларево, сите индустриски објекти во с.Порој, с.Мерово, с.Отуње, с.Долна Лешница, с.Церово, дел од нас.Деребој, кај новата џамија, с.Луковица, с.Гургурница, дел од с.Сараќино, објекти кои се наоѓаат кај џамијата, с.Ново Село Дервенд, с.КОпачин Дол, с.Порој, с.Добарце, дел од градот Тетово, улица Фуштанска(ул.159), сите индустриски објекти во с.Џепчиште, дел од градот Тетово, дел од населба Дреноец, населба Циглана, с.Једоарце, с.Горна Лешница, с.Фалише
  2021-08-26 09:00:002021-08-26 11:00:00Тетовос.Подбреѓе
  2021-08-26 10:00:002021-08-26 12:30:00Штипнаселба Плуждино, магацин Синалко, Бетон сепарација

  НАЈНОВИ ВЕСТИ