вторник, октомври 3, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 26 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 26 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-26 08:00:002022-05-26 16:00:00БитолаДел од с. Олевени, Битолско
  2022-05-26 08:11:422022-05-26 11:11:42ВелесДел од Корисниците на Јовче Џипунов и околната област, Дел од Корисниците наЉубен Весов, Дел од Корисниците на Архиепископ Михаеил, Дел од Корисниците на Коле Неделковски
  2022-05-26 09:30:002022-05-26 12:00:00Велесс. Папрадиште, с. Нежилово, с. Чеплес, с. Орешје
  2022-05-26 08:30:002022-05-26 13:00:00Гевгелијанаселените места Негорци и Прдејци како и потрошувачите :Негорски бањи, ДИЕМ,Душевна болница Негорци, Интерконстракшн, Нафтовод Прдејци, Ресторан Романтик Прдејци
  2022-05-26 09:00:002022-05-26 13:00:00Гостивардел од ул.Сретко Крстески, кај старо Гетро
  2022-05-26 08:15:002022-05-26 13:30:00Делчевос.Разловци, Овча глава
  2022-05-26 09:00:002022-05-26 15:00:00Кичевоселата Звечан, Косово, Битово, Волче, Заград, Кичин Растеш, Близанско, Здуње, Требовље, Ботушје и Брест
  2022-05-26 07:00:002022-05-26 11:30:00Кратоводел од корисниците на ул. Моша Пијаде
  2022-05-26 08:00:002022-05-26 16:00:00Кратовос.Подржи коњ, с.Луке и репетитори на А1 во Подржи коњ.
  2022-05-26 12:00:002022-05-26 14:30:00Кратоводел од корисниците од ул. Пере Тошев
  2022-05-26 08:15:002022-05-26 14:30:00Кумановос.Белановце, с.Извор, с.Алешевце, с.Руница
  2022-05-26 09:00:002022-05-26 16:00:00ОхридОРОВНИК: фабрика за преработка на дрво Ела Мак, с. Оровник, дел од с. Оровник, дел од с. Подмоље
  2022-05-26 09:30:002022-05-26 12:30:00ПрилепКРУШЕВО: ул.Тодор Проески на излез од Крушево кај Гумење
  2022-05-26 09:00:002022-05-26 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од бул.ВМРО (спроти Пошта агол кон Партизанска)
  2022-05-26 09:00:002022-05-26 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од објектите од ОУ Рајко Жинзифов по главната улица, ул.САСА 2, и на десната страна од ул.САСА 2, Ул.1515, Ул.1513
  2022-05-26 08:00:002022-05-26 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул Решад Џафер, дел од потрошувачите на улица Решад Џафер од бр 8 до бр 15 (позади Султан Хотел).
  2022-05-26 09:00:002022-05-26 14:00:00Скопје Ѓорче Петровкорисниците околу бензиската ПЕТРОЛ ОИЛ и маркетот КАМ во Новоселски Пат
  2022-05-26 10:30:002022-05-26 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци во место викано Рупа
  2022-05-26 07:30:002022-05-26 08:30:00СтругаМаршал Тито, поранешна фабрика Единство (маркет Стокомак и околните објекти).
  2022-05-26 09:30:002022-05-26 15:00:00Тетовос.Вејце
  2022-05-26 10:00:002022-05-26 14:30:00ШтипС.КАЛАПЕТРОВЦИ, КОШЕВО, ПОЧИВАЛО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја