недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 26 01 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 26 01 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-01-26 09:002023-01-26 14:30Битоланас. Мургашево, с. Кутретино, с.Суводол, Манастир Демир Хисар, АБ Солар, Комуналец Д.Хисар
  2023-01-26 09:002023-01-26 13:00Гевгелијадел од корисниците од јужниот и источниот дел на Богданци , Беровска мала и излез кон Млаз (вклучително индустриските објекти Оранжерии Воденичар , Бреботекс , Млекара, Бовекс и други)
  2023-01-26 09:452023-01-26 11:45Гостиварс.Здуње ( на влез) покрај ресторан Монтблан.
  2023-01-26 09:302023-01-26 12:00КавадарциТимјаник, Долни Дисан, Горни Дисан, Вешје и Барово
  2023-01-26 08:302023-01-26 14:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: ул.Ѓорѓи Капчев подул.4
  2023-01-26 08:302023-01-26 11:30Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: ул. Петровец (крак лево од регионален пат Р1102) и ул. Петровец (крак десно од регионален пат Р1102)
  2023-01-26 09:002023-01-26 13:00Скопје Ѓорче ПетровКУЧЕВИШТЕ: дел од корисниците во близина на училиштето
  2023-01-26 11:002023-01-26 12:00Струмицаул.Климент Охридски (БП Лукоил и БП Ангел петрол), ул.Ленинова (комплекс згради Парк), ул.Климент Охридски (од кружен тек до Зона Север), индустриска зона Север, ул.Кирил Динков (сите корисници,фабрика Грозд), ул.Цветан Димов (сите корисници, затвор Струмица, спортски комплекс Беласица)
  2023-01-26 09:002023-01-26 15:00Тетоводел од с.Доброште, објекти кои се наоѓаат кај регионалниот пат

  НАЈНОВИ ВЕСТИ