петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 15:00:00Битолас. Братиндол
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 13:00:00Битолаул. Митрополитска
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 13:00:00БитолаПумпи Корнер 1, 2 и 3, Кременица Механичарска, Макминерал, Кременица Стопанство, Хераклеа кисела вода, с. Кременица.
  2021-11-25 08:30:002021-11-25 14:00:00БитолаНоваци, Рибарци и Манастир Новаци
  2021-11-25 08:30:002021-11-25 15:30:00БитолаДел од с. Братин дол
  2021-11-25 10:05:002021-11-25 13:30:00ВелесЧАШКА, с. Нежилово, с. Чеплес, с. Ореше, с. Папрадиште
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 15:00:00ВелесТС Ајдар, м. в. Чука и Под Чука, цело с. Караслари, мотел Македонија и бензиска до мотел Македонија
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 11:00:00Гевгелијаулица Булевар Гевгелија од последниот кружен ток на Север кон Караорман
  2021-11-25 11:30:002021-11-25 14:00:00Гевгелијаулица 7-ми Ноември
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 13:00:00Гостиварул. 18-ти Ноември и дел од 6-та зона 2
  2021-11-25 08:40:002021-12-01 15:00:00Гостиварпоранешна фабрика Стаклара
  2021-11-25 13:00:002021-11-25 15:30:00Гостивардел од ул. ЈНА на почеток кон центар
  2021-11-25 08:55:002021-11-25 14:00:00ДелчевоБЕРОВО - населба Брдославица, дел од ул. Маршал Тито -влез на Берово
  2021-11-25 10:00:002021-11-25 14:00:00Кратовос. Близанци, маала Бојаџиско, с. Луково, ул. Планиска
  2021-11-25 08:30:002021-11-25 11:30:00КратовоУЗЕМ, КРКЉА, ЖИДИЛОВО и Граничен премин Деве Баир.
  2021-11-25 08:00:002021-11-25 14:00:00Кумановос.Опае, стара и нова Џамија во с.Опае и ТС Опае
  2021-11-25 08:00:002021-11-25 15:00:00Кумановодел. од с. Доброшане
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 16:00:00Скопје Аеродромул. Орце Николов - Агенција за станбен и деловен простор, ул. Орце Николов куќи со број 147, ул. Орце Николов - ресторанот ДМ, ул. Орце Николов на потег од ул. Рузвелтова до ул. Донбас од страна на ресторан ДМ и Пуик, ул. Орце Николов - Тобако на крстосница со ул. Рузвелтова
  2021-11-25 08:00:002021-11-25 16:00:00Скопје Васил ГлавиновДел од старата чаршија, хотел Буши, дел од улица Самоилова, ул. Прохор Пчински, ул. Алберт Станиќ, ул. Јоаким Крчовски
  2021-11-25 08:55:592021-11-25 16:00:59Стругас. Боровец, делови од село Лабуништа - Краста, Амбуланта, Мустовци
  2021-11-25 11:00:002021-11-25 13:00:00Стругаулиците Маршал Тито, Македонска, Цветан Димов, Елпида Караманди.
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 15:00:00Струмицадел од корисниците во с.Ангелци
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 15:00:00ТетовоНОВО СЕЛО, караула Мазрача, с. Ново Село Шар, с. Селце Кеч
  2021-11-25 12:00:002021-11-25 13:00:00Тетовос. Брвеница, магацин на Цока Јуниор, салон за свадби и ф-ка за мебел
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 11:00:00Тетовос. Сетоле, с. Отуње, с. Једоарце, дел од с. Џепчиште
  2021-11-25 09:00:002021-11-25 15:00:00Тетоводел од с. Лешок, објекти кои се наоѓаат во центар на селото (кај детското игралиште)
  2021-11-25 09:30:002021-11-25 14:30:00ШтипДЕЛ ОД С.КАРБИНЦИ, ГЛАВНАТА УЛИЦА КАЈ ОПШТИНАТА И ОУ СТРАШО ПИНЏУР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ