недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-25 06:15:002022-08-25 16:10:00БитолаМаково, Орле, Црничани, Мусинци, Мојно, Рапеш, Алинци и Путурус.
  2022-08-25 09:00:002022-08-25 14:00:00Гевгелијадел од корисниците од село Негорци (на делот околу фабрика ДИЕМ , ТС Ципа)
  2022-08-25 09:00:002022-08-25 15:00:00ГостиварИлинденска, Седек Костоски
  2022-08-25 07:00:002022-08-25 08:00:00Кратовонас. Бабунци, с. Радибуш, с. Криви Камен, с. Ранковце, с. Опила
  2022-08-25 07:10:002022-08-25 12:30:00Кратоводел од с. Опила, с. Одрено, с. Љубинци
  2022-08-25 08:30:002022-08-25 14:00:00Скопје АеродромДел од ул.Тодор Чангов 46, 38, 34
  2022-08-25 09:00:002022-08-25 14:00:00Скопје Аеродромул. 23 Октомври, супермаркетот КИПЕР и објектите до супермаркетот КИПЕР
  2022-08-25 08:00:002022-08-25 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Тодор Чангов - 22, дел од ул. Тодор Чангов - 24
  2022-08-25 08:20:002022-08-25 15:30:00Скопје Васил Главиновул. Јани Лукровски бр. 9, ул. Клетвеник бр. 1, дел од ул. Вмбел, ул. Лазар Поп Трајков бр. 36, дел од ул. Лазар Поп Трајков (кривина накај бул. Киро Глигоров)
  2022-08-25 08:30:002022-08-25 12:30:00Скопје Васил ГлавиновУл. 56 село Радишани
  2022-08-25 09:30:002022-08-25 14:30:00Тетовос. Чифлик, с. Ларце, с. Добарце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ