сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-25 09:002023-05-25 12:00Битолаул.Младински Бригади, ул.Смилевски Конгрес, ул.ЈНА, ОУ Елпида Караманди
  2023-05-25 09:052023-05-25 11:00ВелесЧАШКА: Брана Лисиче,Викендици Лисиче,Горно Врановци,Дреново,Долно Јаболчиште,Горно Јаболчиште
  2023-05-25 10:002023-05-25 15:00Гостивардел од с.Маврово-комплекс Фортонмка кај скијачки центар
  2023-05-25 09:452023-05-25 14:00Гостиварс.Вруток, с.Печково, с.Горно и Долно Јеловце , дел од с.Равен, с.Речане, с.Церово, с.Сретково, с.Ново Село, Асфалтни бази и сепарации кон премин Стража ( Јефута ,С - Петрол, Пелагонија, Прогрес)
  2023-05-25 09:002023-05-25 15:00Гостиварул.Гаче Гаврилоски, дел од ул.Вардарска
  2023-05-25 08:302023-05-25 13:00Гостиварул.18 Ноември ( во близина на Полициската Станица), ул.Јордан Јорданоски (покрај Енерџи кафе), ул.Гоце Делчев(МАТ Кафе кон Уни Банка)
  2023-05-25 12:302023-05-25 14:30Делчеводел од село Моштица
  2023-05-25 10:002023-05-25 12:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: Македонска, дел од Осоговоска, Илинденска, Струјовска маала
  2023-05-25 08:002023-05-25 13:00Кумановодел од корисниците од Младо Нагоричино маала Дртковци
  2023-05-25 08:302023-05-25 16:00Кумановоул.11-ти Ноември, ул.Крушевска Република и ул.Осогово
  2023-05-25 12:002023-05-25 14:30Прилепс.Мало Рувци,с.Алинци,с.Шелеврци
  2023-05-25 08:002023-05-25 14:00Скопје Аеродромнас. Јане Сандански, с. Зелениково, с. Орешани, с. Ново Село, с. Вражале, с. Пакошево, с. Смесница, с. Тисовица, с. Добрино, с. Дејковец, с. Страхојадица, с. Гумалево, с. Градовци
  2023-05-25 09:002023-05-25 14:00Скопје Васил Главиновдел од с. Петровец, објектите после маркет Стокомак десно по улицата
  2023-05-25 09:002023-05-25 12:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: Хотел Мирор
  2023-05-25 09:002023-05-25 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Стрезова
  2023-05-25 09:002023-05-25 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: Дел од ул.Брсјачка буна, ул.Пелагонија и околните улици
  2023-05-25 09:002023-05-25 15:00СтругаМИСЛЕШЕВО: дел од ул. Едвард Кардељ, и дел од С. Мислешево (околу каналот)
  2023-05-25 09:002023-05-25 14:15ТетовоВРАТНИЦА, БЕЛОВИШТЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ