вторник, јуни 6, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-25 09:00:002021-03-25 11:30:00Кочанис.Горни Подлог
  2021-03-25 10:00:002021-03-25 14:00:00ОхридРЕСЕН: село Рајца
  2021-03-25 11:00:002021-03-25 13:00:00ОхридРЕСЕН: делот во Ресен, населбата кај бензиска пумпа МитОил
  2021-03-25 10:30:002021-03-25 15:00:00Прилепдел од улица Преспанска
  2021-03-25 09:00:002021-03-25 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Бул.Борис Трајковски 62 објект на НИКОБ, РАМСТОРЕ, А1 до Тинекс Маркет
  2021-03-25 09:00:002021-03-25 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Бул.Борис Трајковски подул. 6 , 8, 10 , 12
  2021-03-25 09:00:002021-03-25 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Демир Трајко и ул.Московска
  2021-03-25 09:00:002021-03-25 13:00:00ТетовоСТРИМНИЦА: дел од с.Стримница на влезот од с.Фалише
  2021-03-25 14:00:002021-03-25 15:30:00ТетовоДОБАРЦЕ: објекти на влезот во с.Добарце
  2021-03-25 10:00:002021-03-25 14:00:00ШтипУЛ.ЕГЕЈСКА,ДЕЛ ОД УЛИЦА ДУЗЛАЧКИ РИД

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја