среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-25 09:00:002021-02-25 15:00:00Гостиварсело Врапчиште - област накај автопат
  2021-02-25 08:30:002021-02-25 14:00:00ДелчевоДРАМЧЕ: Гаволска маала и село Вратиславци
  2021-02-25 08:40:002021-02-25 13:00:00ДелчевоНаселба Пролет, ул.Никола Карев и дел од ул.Ѓорче Петров, дел од ул.Вера Јоцич, дел од ул. Даме Груев
  2021-02-25 09:00:002021-02-25 11:30:00КичевоМВР Кичево, дел од потрошачи на ул. 11-ти Октомври, 11-ти Септември и Булевар ослободување во близина на Полиција Кичево
  2021-02-25 10:00:002021-02-25 14:30:00Кочаниул. Стефан поп Иванов, ул. Кемал Ибраим, ул. Димитар Лазаров, ул. Амди Мустафа
  2021-02-25 08:00:002021-02-25 10:00:00Кочанифабрика Антура на влезот на Кочани, населба Прокарка, Бензинска станица Лукоил на влезот на Кочани ул.Димитар Влахов
  2021-02-25 07:00:002021-02-25 09:30:00КратовоКратово, с.Луково, с.Шлегово, с.Приковци, с.Близанци
  2021-02-25 09:00:002021-02-25 12:00:00КумановоДел од ул. Теофан Економов кај Корнер, Дел од ул. ББ Гуцман кај Корнер, Дел од ул. Драган Стопаревиќ кај Корнер
  2021-02-25 08:00:002021-02-25 14:00:00Куманово ул.Др.Рибар
  2021-02-25 10:00:002021-02-25 11:30:00Охриддел од село Пештани, во делот на центарот на селото
  2021-02-25 09:30:002021-02-25 12:00:00ОхридДел од нас.Рача над ТС Нова Нас.Рача и десно од ТС Нова Нас.Рача
  2021-02-25 10:00:002021-02-25 13:00:00Прилепул.Климент Охридски, ул.Кеј 9-ти Септември населба Ѓогдере, ул.Спасе Темелкоски
  2021-02-25 10:00:002021-02-25 12:00:00Прилепул.Борка Спиркоски, ул.Павел Шатев, ул.Златибор
  2021-02-25 09:00:002021-02-25 13:00:00Скопје АеродромУСЈЕ: дел од ул.5 с.Усје, објект за деца со посебни потреби
  2021-02-25 09:30:002021-02-25 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: дел од село Д.Свиларе
  2021-02-25 12:30:002021-02-25 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул.Његошева, дел од ул.Софиска, дел од Бул.Партизански Одреди
  2021-02-25 09:00:002021-02-25 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Арнакија, наплатна рампа Арнакија, Буковиќ, Ласкарци, Семениште, Паничари, Чајлане и Раовиќ
  2021-02-25 09:00:002021-02-25 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Хаванска бр3, дел од ул.Варшавска ( ул.Варшавска згр.9)
  2021-02-25 08:45:002021-02-25 15:00:00Стругадел од ул.Партизанска Струга, дел од потрошувачите на ул.Туротичка Струга, новата населба позади Дијализа, хотел Мираж, Евро Хотел, сите деловни објекти покрај езерото од Хотел Мираж до Езерски Лозја, Бензиска Сотир, Школо Јахија Ќемал, Подгорка, Камп АС, Колектор Сатеска, ФОН факултет
  2021-02-25 09:00:002021-02-25 12:30:00Струмицас.Босилово:
  од 09:00 до 10:30 часот корисниците на влез во с.Босилово од Дабиле

  во период од 11:00 до 12:30 корисниците кај Основното училиште во центарот на с.Босилово
  2021-02-25 08:30:002021-02-25 14:00:00Струмицаод 08:30 до 14:00 часот без напојување со електрична енергија ќе бидат следниве населени места: с.Градско Балдовци, Кипо, с.Сачево, Прочистителна станица Сачево, индустриска зона Сачево, с.Робово, с.Еднокуќево.
  Краткотрајни прекини во напојувањето со електрична енергија во 08:30 и во 14:00 часот ќе има во с.Муртино
  2021-02-25 09:00:002021-02-25 15:30:00Тетовос.Чифлик, с.Ларце, с.Добарце
  2021-02-25 09:00:002021-02-25 14:00:00Тетовос.Д.Седларце, с.Брвеница
  2021-02-25 09:30:002021-02-25 14:30:00Штипдел од ул.Димо Хаџи Димов, делот накај м.в.Кумлак
  2021-02-25 10:00:002021-02-25 14:30:00ШтипС.СТЕПАНЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја