вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 25.01.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 25.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-25 12:002024-01-25 14:00Кумановокорисниците од Христијан Тодоровски Карпош, Вера Цири Вири, Сава Ковачевиќ, Раде кончар, Дојранска, Киро Фетак, Ристовац, 1 Мај, 3 МУБ
  2024-01-25 09:002024-01-25 11:00Кумановокорисниците од ул.3 МУБ - Жито маркет кај новиот Кружен тек
  2024-01-25 09:302024-01-25 15:30Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-01-25 10:002024-01-25 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.1515 нас.Пинтија над школото
  2024-01-25 09:002024-01-25 11:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: Дел од улиците: Максут Садиќ, Стојко Јовановски, Џон Кенеди и Пере Тошев
  2024-01-25 09:002024-01-25 13:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: дел од ул, Џон Кенеди, дел од ул. Серава
  2024-01-25 09:002024-01-25 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Леринска, ул. Ловќенска и ул. Стрерзова, поточно објектите околу Германска Амбасада
  2024-01-25 09:002024-01-25 14:30Тетоводел од с.Лешок, објекти кои се наоѓаат во близина на школото
  2024-01-25 10:002024-01-25 15:00ШтипСАРАМЗАЛИНО: ТС Мики Петрол, ТС Рампа и ТС Ист Вест Трансфер

  НАЈНОВИ ВЕСТИ