среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 24 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 24 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-24 09:00:002020-12-24 12:00:00Битола дел од с. Крклино према црквата.
  2020-12-24 09:00:002020-12-24 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Здуње - област пат кон с.Равен.
  2020-12-24 09:00:002020-12-24 14:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Добридол - област на центар.
  2020-12-24 09:00:002020-12-24 14:00:00Кавадарциул.Никола Карев (Станко Франц Пипан) и Драган Преграц.
  2020-12-24 09:00:002020-12-24 12:00:00КичевоКИЧЕВО: дел од ул.Маршал Тито дел од ул Пиринска и дел од ул.Л.Стефаноски-Тарзан.
  2020-12-24 09:00:002020-12-24 14:00:00КочаниКОЧАНИ: с. Лешки, Викенд населба Лешки Ливади, Викендиците под Брана Градче и по течението на Кочанска Река, Мотел Градче.
  2020-12-24 08:00:002020-12-24 14:00:00КумановоКУМАНОВО: ул Павле Станоев, Тоде Мендол и ул.Васил Антевски.
  2020-12-24 11:00:002020-12-24 14:00:00ОхридОХРИД: дел од с.Подмоље и дел од с.Оровник.
  2020-12-24 08:35:002020-12-24 12:00:00ОхридРЕСЕН: с.Стење, Пумпи Стење, Војска Стење, Гран.премин Стење, антени и предавател Томороз, Царина, млин Царина, с.Лескоец, с.Коњско.
  2020-12-24 10:00:002020-12-24 11:00:00Охриддел од с.Лескоец.
  2020-12-24 09:00:002020-12-24 14:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: ул.37, с.Сопиште, дел од ул.Христо Татарчев - 14, околу бр.100, ул.35, с.Сопиште
  2020-12-24 09:00:002020-12-24 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Чајлане.
  2020-12-24 09:00:002020-12-24 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Мраморец од бр.1 до бр.30, ул.Белчишка од бр.1 до бр.30.
  2020-12-24 09:30:002020-12-24 12:30:00СтругаСелата Мислодежда и Поум.
  2020-12-24 10:00:002020-12-24 12:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: дел од ул.“Епимемонда Поп-Андонов“, дел од ул.“11-ти Септември“.
  2020-12-24 14:00:002020-12-24 16:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: дел од ул.“Младинска“ кај ОУ “Никола Вапцаров“, дел од ул.“Димитар Цветинов“. дел од ул.“Ѓорѓи Василев“, ул.“Мануш Турновски“.
  2020-12-24 12:00:002020-12-24 14:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: ул.“Максим Горки“, дел од ул.“Браќа Минкови“, дел од ул.“Ценка Павлова“, дел од ул.“Ката Поцкова“.
  2020-12-24 07:30:002020-12-24 16:00:00Струмицас.Белотино, стражара и викенд населба Брана Водоча, с.Свидовица и пумпи Свидовица, с.Куклиш, пумпи Куклиш, прочистителна станица, млекара Милко, с.Банско,хотели: ЗИК,Термица и Цар Самоил, с.Костурино, с.Орманли, с.Дорломбос, село и викенд населба Раборци, репетитори Раборци, Елас Раборци, с.Рич и каменолом Жикол, објектите на Мабитрејд и Студио 2, Базна станица на “Струмица гас“, ресторан “Македонска куќа“, с.Попчево и стрелиште Чамчифлик Попчево, с.Мемешли и рудник Неметали Огражден с.Мемешли, с.Три води, репетитори Три води.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ