понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 24 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 24 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-24 08:30:002022-11-24 16:00:00Битолаул.Раштанска и дел од Горно Оризари , ОУ Тодор Ангелевски со околните стопански и нестопански објекти .
  2022-11-24 08:20:002022-11-24 15:00:00Битоласелото Маловиште и Рибник Маловиште
  2022-11-24 09:00:002022-11-24 11:00:00Гевгелијадел од корисниците од централниот дел на Јосифово и село Калково
  2022-11-24 08:45:002022-11-24 15:00:00Гостиварс.Сушица, индустриски капацитети во реон на с.Сушица,
  Краткотрајно: с.Здуње, с.Равен, с.Долна Бањица, с.Горна Бањица -
  2022-11-24 09:30:002022-11-24 11:00:00Гостивардел од с.Дебреше- област кај печуркара
  2022-11-24 09:00:002022-11-24 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-11-24 09:00:002022-11-24 15:00:00Делчевос.Стамер, с.Град, с.Вирче, с.Тработивиште, с. Стар и Нов Истевник, Пасјак, с.Разловци, Пумпи Шамако, Овча глава
  2022-11-24 08:00:002022-11-24 12:30:00КавадарциСИРКОВО: Сирково и Манастирец
  2022-11-24 11:00:002022-11-24 12:00:00Кавадарцис.Трстеник
  2022-11-24 09:00:002022-11-24 16:00:00Прилепул. Егејска, Марксова
  2022-11-24 08:30:352022-11-24 09:30:35Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од корисниците на населба Драчево
  2022-11-24 08:30:002022-11-24 13:00:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од ул. Ѓорѓи Капчев
  2022-11-24 08:30:482022-11-24 15:00:48Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел. од улица Христо Татарчев 22
  2022-11-24 09:00:002022-11-24 11:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Улица 852 (нов комплекс на згради кај Мерцедес).
  2022-11-24 10:00:002022-11-24 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од потрошувачите на ул. Миле Поп Јорданов кај раскрсницата со ул. Козле
  2022-11-24 10:05:202022-11-24 13:05:20СтругаЛИВАДА: селата Ливада, Ново село и дел од жителите на с.Биџево
  2022-11-24 09:00:002022-11-24 15:00:00ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА: дел од с.Голема Речица, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Чифлак, дел од с.Голема Речица, ХПП Г.Речица 2
  2022-11-24 09:30:002022-11-24 14:00:00ШтипС.СУДИЌ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ