понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 24 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 24 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-24 09:00:002022-02-24 14:00:00Битолас. Драгош, с. Граешница, с. Кишава
  2022-02-24 10:00:002022-03-24 13:00:00Битоладел од ул. Даме Груев и дел од ул Булевар 1 ви Mај
  2022-02-24 09:30:002022-02-24 13:30:00Велескорисниците од с. Долно Јаболчиште, корисниците од с. Горно Јаболчиште
  2022-02-24 09:05:002022-02-24 15:00:00Велесс. Бањица, с. Отиштино
  2022-02-24 15:10:002022-02-24 17:30:00Гевгелијас. Стојаково
  2022-02-24 08:40:002022-02-24 14:00:00Гевгелијаиндустриските корисници во Гевгелија кои се напојуваат од ДВ 10КВ Паскалин (Паскалин, Визба Маркудов, Интербетон сепарација, Вори, Пекара Бекарт, Мансард, Мотел Вардар, Бензинска Макпетрол на стариот пат, Бенз. Шимов на влез на Гевгелија и други)
  2022-02-24 08:45:002022-02-24 15:00:00Гостиварс. Ломница, с. Ѓурѓевиште, с. Неготино, с. Калиште
  2022-02-24 08:30:002022-02-24 15:00:00Гостиварс. Дебреше, с. Врањовце, дел од с. Дебреше (кон с. Здуње)
  2022-02-24 09:20:002022-02-24 14:30:00Делчевос. Дулица
  2022-02-24 08:25:002022-02-24 13:30:00Кумановодел од корисниците од Агино село, Брзак, Железничка станица Романовце, пумпи за вода Романовце, Јафи Гранити Романовце
  2022-02-24 09:30:002022-02-24 13:30:00ПрилепПат за Крушево, во близина на затвор
  2022-02-24 08:00:002022-02-24 14:00:00Скопје Аеродромулица Тодор Чангов 31
  2022-02-24 09:00:002022-02-24 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Румена Хаџипанзова околу бр.34
  2022-02-24 09:00:002022-02-24 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Славка Динкова бр. од 44 до 127
  2022-02-24 10:00:542022-02-24 16:00:00СтругаДЕБАР - Без напојување ќе останат дел од граѓаните на градот Дебар, нас. Венец 1, објекти на ул. Пролетерска,
  2022-02-24 10:00:002022-02-24 15:00:00Стругас. Скудриње .
  2022-02-24 09:00:002022-02-24 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ - ул.1-ви Мај, дел од ул. Ацо Караманов, дел од ул. Партизанска
  2022-02-24 09:00:002022-02-24 15:00:00ТетовоПРШОВЦЕ - с. Пршовце, индуструски објекти кои се наоѓаат патот Тетово - Јажинце, во околината на с. Теарце и с. Глоѓи, с. Јелошник, с. Брезно
  2022-02-24 10:00:002022-02-24 14:00:00ШтипУЛ.БОРКО ТАЛЕВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ