петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 23 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 23 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-23 10:00:002021-12-23 14:00:00ВелесВЕТЕРСКО: бензиска пумпа на автопат кај Ветерско, с. Ветерско
  2021-12-23 09:00:002021-12-23 14:00:00Гостивардел од с.Врапчиште-област кај центар
  2021-12-23 09:00:002021-12-23 15:00:00КавадарциВАТАША: Место викано Моклиште и 12-те Другари
  2021-12-23 10:00:002021-12-23 14:00:00Охриддел од нас. Лагадин (објектите под Вила Бисера до хотел Макотекс)
  2021-12-23 08:30:002021-12-23 13:30:00Скопје АеродромДел од бул.АСНОМ зграда бр. 44, 48, 50, 54
  2021-12-23 09:00:002021-12-23 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Загребска ул.3, ул.Загребска ул.1
  2021-12-23 09:00:002021-12-23 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Драга Стојановска, Дел од ул.Балзакова, Дел од ул.Невена Георгиева Дуња, Ул.Дренак
  2021-12-23 09:00:002021-12-23 15:30:00Стругадел од ул.Маркс Енгелс и ул.Муртеза Татар
  2021-12-23 09:00:002021-12-23 15:00:00Струмицадел од с.Сулдурци
  2021-12-23 08:30:002021-12-23 10:00:00СтрумицаВЛАДИЕВЦИ: Ново Владевци, Старо Владевци, Дукатино, Радичево, Сушево, Репетитор ТВ Сител Сушево, Агрохемија
  2021-12-23 10:00:002021-12-23 12:00:00СтрумицаДОБРОШИНЦИ: Висока Маала, Добрашинци, Нова Маала, Сепарација Добрашинци, Турија Фазанерија, Брана Турија, ХЕЦ Турија, МХЕЦ Езотерна Турија
  2021-12-23 10:00:002021-12-23 11:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се на патот за с.Фалише(кај новата населба за МК Петрол)
  2021-12-23 09:30:002021-12-23 15:00:00Тетовос.Милетино

  НАЈНОВИ ВЕСТИ