вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 23 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 23 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-23 09:00:002022-06-23 11:00:00Велесул. Благој Ѓорев бр. 110, зградите на инвеститорот Пододекор
  2022-06-23 08:00:002022-06-23 14:00:00Гевгелијанаселените места Дурутли, Прстен, Куртамзали и Башибос
  2022-06-23 08:35:002022-06-23 11:30:00Гостивариндустриска зона на излез од Гостивар, Рудник Чајле, с.Сушица, индустриска зона кон с.Сушица, с.Д.Бањица, с.Г.Бањица, дел од нас.Грудајца и Фазанерија, с.Митрови крсти, с.Симница, с.Долна и Горна Ѓоновица, с.Куново, с.Врапчиште, с.Пожаране, с.Здуње, с.Лешница. с.Равен, индустриска зона покрај Автопат до клучка за Неготино, с.Трново, с.Страјане, с.Ж.Река, с.Србиново, с.Падалиште, с.Дебреше, с.Зубовце, с.Галате, с.Врањовце, с.Ново Село, с.Мердита, с.Балиндол, с.Чајле, с.М.Турчане. с.Беловиште, с.Лакавица
  2022-06-23 08:00:002022-06-23 15:00:00Гостиварс.Чајле, с.Балиндол, дел од нас.Питарница
  2022-06-23 10:00:002022-06-23 11:00:00Делчевос.Смојмирово, с.Митрашинци
  БЕРОВО:населба Трска, с.Робово, с.Будинарци, с.Мачево
  2022-06-23 08:40:002022-06-23 15:00:00Кичевосело Иванчишта и Ехлоец
  2022-06-23 10:00:002022-06-23 15:00:00ОхридРЕСЕН: дел од ул.Јосиф Јосифовски (од Горна џамија до Фарко)
  2022-06-23 06:30:002022-06-23 09:00:00Прилепул.Орде Чопела на излез од Прилеп, Стибера, Корвин Стоун, Пирган, Институт за Тутун
  2022-06-23 09:30:002022-06-23 14:30:00Прилепс.Дуње,с.Пештани,с.Вепрчани
  2022-06-23 08:00:002022-06-23 15:00:00Скопје Аеродромдел од с.Добри Дол
  2022-06-23 09:00:002022-06-23 10:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: На Ул. Перо Наков бб -Бензинска пумпа Дет Оил и Деловен комплекс
  2022-06-23 08:40:002022-06-23 11:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: нас. Белви, мотел Белви, бунар Белви, Макпетрол - Белви, Виор Белви, Сатра, ДХЛ Керамика, Фарма Прима, Оптима, Фуд Базар, Вичишки, Ванекс, Петроком, Ролопласт, Феликс, Каз Гроуп, ЗИК Пумпа, ул. 2
  2022-06-23 09:00:002022-06-23 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Дел од корисниците во с.Кучково
  2022-06-23 10:00:002022-06-23 14:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во близина на заводот за вработување Тетово
  2022-06-23 11:30:002022-06-23 13:30:00ТетовоКратки прекини ќе имаат корисниците кои се наоѓаат во с.Јегуновце, с.Раотинце, с.Туденце, с.Сиричино.с.Жилче, с.Ратае, с.Подбреѓе, с.Јанчиште.
  2022-06-23 09:00:002022-06-23 13:00:00ТетовоЛЕШОК: потрошувачи во центарот на селото
  2022-06-23 09:30:002022-06-23 11:30:00Тетовообјектите околу бензиската Макпетрол и Сообраќајна Полиција Тетово, на влез во градот Тетово, кратки прекини на напојување на објекти во близина на фабриката Жито Полог.
  2022-06-23 10:00:002022-06-23 14:00:00ШтипС.ТРИ ЧЕШМИ, СУШЕВО, СПОРТСКИ АЕРОДРОМ СУШЕВО
  2022-06-23 09:30:002022-06-23 10:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: МАК СТИЛ,СТАНИЧКИ ПАТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ