петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 23.05.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 23.05.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-05-23 08:152024-05-23 15:00Битоласелата: Бач, Сливица, Гермијан, Живојно, Скочивир, Брод
  2024-05-23 09:152024-05-23 15:00Гостиварс. Горно Јеловце, ХЕЦ Маврово Чуварка.
  2024-05-23 09:002024-05-23 12:00Гостивардел од с.Дебреше, област кај црква.
  2024-05-23 08:302024-05-23 13:30Гостиварул.Ленинградска и дел од ул.18 Ноември (позади Културен дом)
  2024-05-23 10:002024-05-23 11:00Гостиварул.18ти Ноември
  2024-05-23 08:002024-05-23 09:00Кавадарциулиците Елпида Караманди, Браќа Миладинови и кругот околу старата болница
  2024-05-23 08:002024-05-23 10:00Кавадарциулиците Мито Хаџи Василев, Фердо Росоманси, Илинденска, Балканска, Тиквешко Востание
  2024-05-23 08:302024-05-23 13:00Кумановобензинаска станица Детоил во нас.Доброшане.
  2024-05-23 08:352024-05-23 14:00КумановоСТАРО НАГОРИЧАНЕ: Печатница Еврос Комерц
  2024-05-23 10:002024-05-23 14:00Прилепс.Дебреште
  2024-05-23 09:002024-05-23 15:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: ул.Гаврил Константиновиќ
  2024-05-23 09:002024-05-23 12:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Иван Хаџиниколов, од раскрсница ул.Бранко Заревски до раскрсница ул.Војвода Ивец
  2024-05-23 09:002024-05-23 10:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во Волково на ул.100, 101, 102, 103
  2024-05-23 08:452024-05-23 16:00СтругаВЕЛЕШТА: од 08:45 до 16:00 часот без напојување ќе останат Млин Насуфи и Мотел Винца.

  Два прекини од 08:45 до 09:30 и од 15:30 до 16:00 часот ќе имат корисниците на влез од с.Велешта бензиска Хани, бензиска Кана, хотел Дипломат и Екзкчузив, Пилана Велешта, Фреско.
  2024-05-23 09:302024-05-23 14:15Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во дел од населба Станбена
  2024-05-23 09:002024-05-23 14:00Тетовос.Бозовце, с.Вешала
  2024-05-23 09:002024-05-23 11:00Тетовос.Шипковица, с.Вејце, с.Бродец
  2024-05-23 08:552024-05-23 11:11ШтипДОЛНИ БАЛВАН: дел од с.Долни Балван
  2024-05-23 11:302024-05-23 13:30Штипдел од с.Долни Балван.
  2024-05-23 10:002024-05-23 13:00Штипдел од ул.Митко Недев, Ванчо Китанов и Анте Банина

  НАЈНОВИ ВЕСТИ