сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 23 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 23 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-23 07:002023-03-23 11:00Битоладел од корисниците на ул. Филип II Македонски, ул. Македонска, Зградата на Црвен Крст, Ангромаркетинг и околината.
  2023-03-23 09:002023-03-23 14:00Битолас. Маловишта и рибник Маловишта
  2023-03-23 09:452023-03-23 14:30Велеспотрошувачите од Богомила, Орешје, Нежилово, потрошувачите од Папрадиште и Чеплес, потрошувачите од Гулевска Населба, с. Бистрица, с. Црешнево
  2023-03-23 08:202023-03-23 12:30Гостиварул.Браќа Блажески (од кај пицерија МИА кон каналот во 7 Зона) и ул. 18 Ноември (раскрсница кај ресторант Гранд)
  2023-03-23 09:152023-03-23 14:45Гостиваркраткотраен прекин на индустриска зона покрај автопат-после неготинска клучка.
  2023-03-23 09:002023-03-23 12:00Кочанис.Чешиново делот кај м.в Домот
  2023-03-23 08:302023-03-23 13:00КочаниСОКОЛАРЦИ, Објект на Млекарница - Осогово Милк, с. Соколарци, с. Врбица
  2023-03-23 09:302023-03-23 12:30Кратовос.Луке
  2023-03-23 08:002023-03-23 10:00КумановоАјдучка чешма
  2023-03-23 08:352023-03-23 11:30КумановоНаплатна станица Романовце, с. Брзак, с. Агино Село, с. Романовце
  2023-03-23 08:002023-03-23 09:30Кумановокорисниците од ул.Пчињска
  2023-03-23 09:002023-03-23 15:00ПрилепМарксова, Мукос
  2023-03-23 08:302023-03-23 11:30Скопје Васил ГлавиновДел од новопроектираната улица во новата населба Јака во Марино и дел од улицата Мост Илинден
  2023-03-23 10:302023-03-23 15:15Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул.Воин Драшкоци, Лихнида, можно е и дел од корисниците на ул.Александар Мартулков и Панко Брашнаров.
  2023-03-23 09:002023-03-23 15:00ТетовоКорисниците близу Џамија во с.Копанце
  2023-03-23 10:302023-03-23 12:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат позади старата Стоковна куќа(ЛОЈА)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ