сабота, април 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 22 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 22 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-22 08:00:002022-12-22 13:00:00Битолакорисниците на дел од ул. Булевар 1-ви Мај, поточно дуќаните од Ленски Мост до Сали Мост
  2022-12-22 09:00:002022-12-22 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул. Ново Маало, дел од ул. ЈНА, ул. Бошко Цветкоски
  2022-12-22 09:00:002022-12-22 15:00:00Гостивардел од с. Добридол- област кај школото.
  2022-12-22 09:45:002022-12-22 11:30:00КавадарциНЕГОТИНО - с. Тимјаник, с. Долни Дисан, с. Горни Дисан, с. Вешје, с. Барово и околината
  2022-12-22 10:00:002022-12-22 11:30:00Кумановоместо викано Гладно поље
  2022-12-22 10:00:002022-12-22 11:30:00КумановоАгино село
  2022-12-22 09:00:002022-12-22 14:00:00Скопје Аеродромдел од корисниците на ул.Ернест Телман
  2022-12-22 10:00:002022-12-22 13:30:00Скопје Аеродромдел од ул.Козара (бр.17, 19, 21)
  2022-12-22 09:30:002022-12-22 14:30:00Скопје Аеродромдел од ул. Славка Динкова, нас. Драчево
  2022-12-22 09:00:002022-12-22 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Бертранд Расел
  2022-12-22 09:00:002022-12-22 15:00:00ТетовоГАЈРЕ, Попова Шапка, ЛИСЕЦ
  2022-12-22 10:00:002022-12-22 16:00:00Штипс. Амзабегово
  2022-12-22 09:30:002022-12-22 12:30:00ШтипУЛ.БЕЛГРАДСКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ