среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 22 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 22 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-22 09:00:002022-09-22 15:00:00Битоладел од ул.Стрчин , зградите над Студенскиот дом со околните објекти.
  2022-09-22 09:00:472022-09-22 13:30:47ВелесТодорче Николовски, Шорка
  2022-09-22 06:00:002022-09-22 08:00:00ГевгелијаВинарска визба РИГО, Објектите околу Солун магазини до Радиопредавателот, Бензинска пумпа Макпетрол, Паскалин, Терминал Трансбалкан, ВОРИ, Бекарт, Мотел Југо, Технички преглед Дичо Панов, Дискотека ДЕ ФАКТО, Сепарација ЕУРО-ИНГ, МАНСАРД, ГРАНИТ, Пречистителна станица и Винојуг пумпи
  2022-09-22 09:00:002022-09-22 14:00:00ДелчевоБЕРОВО: Суви Лаки, с.Двориште
  2022-09-22 09:00:002022-09-22 13:00:00КратовоКНЕЖЕВО, ЕМИРИЦА, МУШКОВО, КАВРАК, КОЈКОВО, објектите на ХС Злетовица.
  2022-09-22 11:00:002022-09-22 13:00:00Кратовос.Куново
  2022-09-22 08:15:332022-09-22 16:00:33Прилепс. Беловодица
  2022-09-22 09:30:002022-09-22 14:00:00ПрилепДОЛНЕНИ: с.Вранче,с.Бело Поле,с.Кутлешево
  2022-09-22 08:09:002022-09-22 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровБЛАЦЕ: корисниците Филип Инженеринг, Трансмет Блаце, Терминал Блаце, Граничен премин Блаце, с.Горно и долно Блаце
  2022-09-22 10:00:002022-09-22 12:00:00Стругадел од ул.Туристичка, Струга
  2022-09-22 09:00:002022-09-22 15:30:00Струмица09:00 до 12:00 часот, без напојување ќе бидат корисниците приклучени на стара трафостаница во с.Лубница, а од 12:30 до 15:30 без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците на с.Лубница кои се приклучени на новата трафостаница
  2022-09-22 10:00:002022-09-22 11:00:00СтрумицаКУКЛИШ: корисниците приклучени на трафостаници ТС Куклиш пумпа (Пумна станица Комуналец - с.Куклиш) и ТС Москов-МС
  2022-09-22 08:30:002022-09-22 10:00:00СтрумицаНОВО СЕЛО: Цела Општина Ново Село, Босилово, Радово, Иловица, Штука, Моноспитово, Бориево, Турново, Секирник
  2022-09-22 09:00:002022-09-22 15:00:00ТетовоЏЕПЧИШТЕ: Меда 3, дел од с.Џепчиште, млин Џепчиште,МИкели 2, дел од с.Џепчиште, кај гробиштата, кај малите гробишта, кај Мак. Маало
  2022-09-22 08:00:002022-09-22 16:00:00ТетовоБРВЕНИЦА: на излез од Брвеница, раскрсница за Челопек и Радиовце, индустриски објекти, Ф-ка за мебел Хелга, фабрика за олуци Росвајт и објектите околу неа, цуцљ складиште кај радио Тетово, бетоњара на излез кон Челопек, свињарска фарма, млекара Бриони, живинарска фарма Бриони
  2022-09-22 08:00:002022-09-22 10:00:00Тетоводел од град Тетово, ректоратот на Тетовски Уневерзитет и објекти околу
  2022-09-22 11:00:002022-09-22 13:00:00Тетоводел од град Тетово,објекти кои се наоѓаат во населба Циглана, дел од населба Дреноец
  2022-09-22 09:00:002022-09-22 15:00:00Тетовос.Ѓермо, ЏЕПЧИШТЕ: објекти кои се од сред село нагоре, ПОРОЈ: технички преглед Згими, сред село,објекти на пат за Ѓермо, спроти школо, ЃЕРМО: ХПП БРЗА ВОДА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ