недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 22.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 22.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-22 08:302024-02-22 15:00Битолас.Радобор, с.Чарлија, Радобор стопанство, Краварство Радобор, ЗИК Пумпи 1, 2, 3
  2024-02-22 08:302024-02-22 11:30Битолаул:Довлеџик бб, од ресторан КАПРИ кон с.Нижеполе, сите деловни објекти од лева и од десна страна што се напојуваат од ТС Премиер
  2024-02-22 09:452024-02-22 14:30Велескорисниците од место викано Веноле, Црквино, Св. Илија, корисниците од место викано Бојаџијна Чешма, над Штипски Пат, корисниците од место викано Чука и Под Чука, Каласлари, Ајдар и Мотел Македонија, викендиците покрај река Бабуна, Младост и кланица Агриа
  2024-02-22 10:002024-02-22 12:00ГостиварМАВРОВО: Област Крстови 1 кај одморалиште Електродистрибуција
  2024-02-22 12:002024-02-22 14:00ГостиварМАВРОВО: Област кај ресторан Мавровски Мерак и ресторан МИА
  2024-02-22 08:252024-02-22 15:00Гостивардел од с.Добридол, с.Топлица
  2024-02-22 10:002024-02-22 14:00КавадарциНЕГОТИНО: Пепелиште, Криволак, место викано Криволачки лаки
  2024-02-22 10:002024-02-22 12:00КочаниПРОБИШТИП: населба Леговец, Бензинска станица Макпетрол, населба Камењар - делот околу новото спортско игралиште
  2024-02-22 09:302024-02-22 16:00ПрилепВикенд населба кај Нова Млекара, Фирма Чавле, комплекс Сладара Викенд населба кај Нова Млекара, Фирма Чавле, комплекс Сладара
  2024-02-22 09:302024-02-22 16:00Прилепс.Борино, с.Житоше, с.Селце
  2024-02-22 09:002024-02-22 15:00Скопје АеродромАнгел Димовски, 23-ти Октомври
  2024-02-22 09:002024-02-22 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Влае, ул.Франце Прешерн
  2024-02-22 09:002024-02-22 14:45Тетоводел од с.Теново
  2024-02-22 07:002024-02-22 10:00ТетовоЕколог
  2024-02-22 09:002024-02-22 14:30ШтипУЛ.КЕЖОВИЦА (МЕРИТЕ)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ