четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 21.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 21.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-21 09:002023-12-21 15:00БитолаБИСТРИЦА: Дел од објекти зад кафана „Кај Кубурот“ с.Бистрица, Вилска Населба Бистрица
  2023-12-21 08:302023-12-21 17:00Битолаобјектите на ул.Стара Чешма и дел од населба Горно Оризари
  2023-12-21 09:002023-12-21 13:00Кавадарцим.в. Михајлово
  2023-12-21 08:452023-12-21 14:30Кратовосело Тлминци и дел од с.Конопница(маала Крстата Падина).
  2023-12-21 09:002023-12-21 14:30Кратовос.Нежилово
  2023-12-21 09:302023-12-21 16:00Прилепул.Ген.Васко Карангелески кај Меше Промет, Меше Промет, ул.11-ти Октомври, Заграда Техника, Електро Елемент, ул.Коле Неделкоски, ул.Марко Цепенков
  2023-12-21 08:302023-12-21 16:30Прилепул.Пиринска - дел (од ТС Тризла 2 до ул.Мице Козар)
  2023-12-21 09:002023-12-21 12:00Скопје Аеродромдел од с.Студеничани (ул.3 десна страна на изез кон с.Моране)
  2023-12-21 09:002023-12-21 14:00Скопје АеродромДел од с.Добри Дол, после мостот, кон вулканизерот
  2023-12-21 08:302023-12-21 15:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: ул.32, ДХЛ, Ванекс, Феликс, Ролопласт, РСЕ Оптима, Виор Белви, Мотел Белви, Чеза Комерц, ПЛ Логистик, Вискал Пела, Овалекс и Јакомо техноцентар, како и потрошувачите на нас.Белви и нас.Белви 2.
  2023-12-21 10:002023-12-21 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Семениште
  2023-12-21 09:302023-12-21 15:30Стругадел од с.Лабуништа (Мустовци, Амбуланта, Краста, Споменик) и сите корисници на с.Бороец
  2023-12-21 09:302023-12-21 14:00ШтипС.ТРИ ЧЕШМИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ