среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 21 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 21 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-21 08:30:002021-10-21 16:00:00Битола с. Гнеотино
  2021-10-21 09:30:002021-10-21 13:00:00Битоладел од ул. Партизанска кај м. в. Шик Лавци, дел од ул.Стрчин и дел од ул. Стале Попов во Битола
  2021-10-21 09:00:002021-10-21 12:30:00Велесдел од ул. Игманска, дел од ул. Лазо Трпковски, дел од ул. Сараевска
  2021-10-21 08:30:002021-10-21 16:30:00Гостиварс.Нистрово, с.Трница, с.Беличица, с.Сенце, с.Врбјани, с.Г.Волковија
  2021-10-21 09:00:002021-10-21 11:30:00Гостиварс.Врапчиште (кон поле)
  2021-10-21 09:00:002021-10-21 12:00:00ДелчевоЛУКОВИЦА: дел од село Луковица
  2021-10-21 10:30:002021-10-21 12:30:00Кичевоул. Борис Кидрич, Рудничка, Мирко Милески, Олга Мицеска, Општина Кичево, Катастар
  2021-10-21 13:00:002021-10-21 15:00:00Кичевобулевар ослободување, магистрален пат, автобуска станица Кичево
  2021-10-21 09:00:002021-10-21 11:00:00Кичеводел од село Србица, сред село
  2021-10-21 09:00:002021-10-21 13:30:00Кочаниул. Скопска ( станбените згради до м.в Панаир)
  2021-10-21 08:00:002021-10-21 14:30:00Кочанис.Тркање (делот од мостот нагоре)
  2021-10-21 08:30:002021-10-21 14:30:00Кратовос.Страцин, дел од село Ветуница, с.Пендаќ и репетитори на Т-мобиле и МТВ.
  2021-10-21 08:00:002021-10-21 14:00:00Кумановодел од ул.Ѓуро Пуцар Стари
  2021-10-21 14:00:002021-10-21 15:00:00Охриддел од ул. Гоце Делчев (од Скршена џамија до Центар за технички преглед)
  2021-10-21 08:30:002021-10-21 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.53 (од ресторан ЛАЈТ до бурекџилница ДАЛАС), ул. Св.Кирил и Методиј 53 и 56 (сервиси за коли Ауто ИН Џеповски и ЈАМАХА и други дуќани до АМСМ)
  2021-10-21 08:30:002021-10-21 14:30:00Скопје Аеродромдел од Горно Соње
  2021-10-21 09:00:002021-10-21 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Домазетовска, ул.Китка
  2021-10-21 12:00:002021-10-21 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: бул.Партизански одреди бр.65, 69, 71 и 73
  2021-10-21 08:00:002021-10-21 12:59:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од корисниците во Волково
  2021-10-21 10:00:002021-10-21 12:00:00Стругадел од с.Лабуништа (ТС Тишлери)
  2021-10-21 09:35:002021-10-21 13:35:00Стругадел од с.Лабуништа и цело с.Бороец
  2021-10-21 09:30:002021-10-21 11:00:00Струмицас.Пиперево, с.Просениково и Продукцион
  2021-10-21 08:25:002021-10-21 15:00:00Тетовос.Милетино, с.Блаце, с.Стенче, с.Волковија, с.Теново
  2021-10-21 09:00:002021-10-21 13:00:00ШтипУЛ.15-ТИ КОРПУС, ТРСТ И ДЕЛ ОД УЛИЦА ИВО ЛОЛА РИБАР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја