недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 21 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 21 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-21 08:302023-09-21 17:00БитолаОхридска, Сава Ковачевич, Јоаким Крчовски, Босанска, Цар Самоил, Романија Јорговкамен, дел од ул. Кленовац и дел од бул. 1-ви Мај околу Црн Мост
  2023-09-21 09:352023-09-21 14:00ВелесЧАШКА, Телеком Оморани, Ораов дол, Мокрени, Габровник, Козарска фарма Мокрени, Теово,Согле, Црешнево, Св.Богородица Согле, Монопол,Бистрица, Богомила,Нежилово, Ореше, Папрадиште, Чеплес
  2023-09-21 08:002023-09-21 12:00ГевгелијаСтојаково и Селемли , вклучително и индустриските објекти на потегот од Богданци кон Стојаково
  2023-09-21 08:352023-09-21 15:00Гостиварс. Долно Јеловце
  2023-09-21 09:002023-09-21 13:00Гостивардел од с.Здуње- област на излез кон лешница.
  2023-09-21 08:152023-09-21 15:30Гостиварс.Пожаране
  2023-09-21 08:502023-09-21 15:00Делчевос.Косевица, с.Костин Дол, Вера Јоциќ, Требеш, Маврово, Ристовци, с.Моштица, с.Саса
  2023-09-21 09:302023-09-21 13:30Кавадарцис. Долни Дисан, Горни Дисан, Вешје
  2023-09-21 09:402023-09-21 12:30КочаниФ-КА АНТУРА, БЕНЗИНСКА ЛУКОИЛ, НАС ПРОКАРКА,
  2023-09-21 08:002023-09-21 10:00Кумановоул.Србо Томовиќ и ул.Страшко Арсовски
  2023-09-21 09:002023-09-21 13:00Скопје Аеродромс.Патишка река
  2023-09-21 08:302023-09-21 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.60 во Волково
  2023-09-21 10:002023-09-21 12:00Стругадел од потрошувачите на Теферич, Радолишта, Заграчани, Шум, Вишни.
  2023-09-21 09:002023-09-21 12:00СтрумицаСите компании сместени во кругот на поранешна фабрика ПОЛИТЕКС, МАКС, ЕМОДИА, ФРЕНКИ, ГРАФО СЕРВИС, ЕСКОН.
  2023-09-21 09:002023-09-21 14:00ТетовоРАТАЕ, ЖИЛЧЕ, СИРИЧИНО, ШЕМШЕВО
  2023-09-21 09:002023-09-21 11:30Тетовос.Боговиње, освен објектите на влезот селото
  2023-09-21 11:302023-09-21 14:45Тетовос.Раковец
  2023-09-21 10:002023-09-21 12:00ШтипС.РУЉАК И ПРИПЕЧАНИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ