недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 21 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 21 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-21 10:00:002022-04-21 15:00:00Битолаул. Трајче Стефановски
  2022-04-21 09:30:002022-04-21 15:00:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА - ул. Партизанска
  2022-04-21 10:00:002022-04-21 21:00:00КумановоБез напојување ќе останат корисниците од Долно Којнаре - Кратовци
  2022-04-21 10:00:002022-04-21 15:00:00Охридс. Врбјани, Дебрца
  2022-04-21 09:00:002022-04-21 14:00:00Скопје Аеродромнас,. Лисиче, ул. Гаврил Радомир, непарни броеви од 7 до 15
  2022-04-21 08:00:002022-04-21 13:00:00Скопје Аеродромс. Долно Соње, м.в. Спас
  2022-04-21 09:00:002022-04-21 13:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Ганчо Хаџипанзов
  2022-04-21 09:00:002022-04-21 15:00:00Скопје Аеродромул.Румена Хаџипанзова
  2022-04-21 08:30:002022-04-21 11:30:00Скопје Васил ГлавиновУл. Булачанска бб, дел од ул. Булачани над булачанска река
  2022-04-21 08:00:002022-04-21 14:00:00Скопје Васил Главиновул. Дабница, ул. Хо Ши Мин, броеви од 20 до 40, ул. Крали Марко на потег од Стокомак до раскрсница со ул. Хо Ши Мин
  2022-04-21 09:00:002022-04-21 15:00:00Скопје Васил ГлавиновКучевишка Бара - ул. Призренска 2 и ул. Призренска 8
  2022-04-21 09:00:002022-04-21 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Џумајска.
  2022-04-21 09:00:222022-04-21 13:00:22Стругажителите на општина Вевчани, во месноста Муковци и месноста Гробишта
  2022-04-21 10:00:002022-04-21 14:00:00ШтипС. ДРАГОЕВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ