сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 20.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 20.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-20 08:502024-06-20 15:00Гостиварс.Речане
  2024-06-20 08:302024-06-20 12:00КочаниВИНИЦА: с.Блатец
  2024-06-20 07:002024-06-20 13:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: с.Дурачка Река, с.Б'с, с.Дренак, с.Станци, Населба Метов и Населба Калин Камен
  2024-06-20 08:002024-06-20 12:00КумановоЛИПКОВО: Сами Компани, Кодра, Фрескиа, с.Рнковц, с.Гошинце, с.Стрима, с.Лукаре, с.Преснице, с.Глажња, Липково Космофон, Липково Филтер Станица, Липково Брана
  2024-06-20 06:452024-06-20 14:00Кумановос.Пчиња, Пчиња млин, с.Студена Бара, с.Вак'в, с.Винце, Краста Викендици, Краста Војно, Метал Прес, ИН-МАК Каменолом, Козјак Каменолом, Краста Маврово 1, Краста Маврово 2, Романовце Маврово 1, Романовце Маврово 2, Ѓубриште
  2024-06-20 11:002024-06-20 16:00ОхридСТЕЊЕ: Стење, Лескоец, Коњско, Царина, Граничен Премин Стење, Војска Стење, Томорос, Космофон, Мобимак, Црква, Млин Царина и Ф-ка Стење
  2024-06-20 09:302024-06-20 16:00ПрилепПрилепски Бранители, Булевар Гоце Делчев, централно градско подрачје - Казино Апекс, Офис Плус, Централен регистар, УЈП, Централна Кооперативна Банка, Уни Банка, Фонд за здравствено осигурување
  2024-06-20 09:002024-06-20 11:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: Дел од Ул. Радишанска лево (Ул. Бел Камен)
  2024-06-20 09:002024-06-20 15:00Скопје Васил ГлавиновДел од С.Мршeвци
  2024-06-20 09:002024-06-20 12:00Скопје Ѓорче Петровс.Волково дел од ул.102, куќите кон патот за с. Орман
  2024-06-20 10:002024-06-20 12:30ТетовоЏЕПЧИШТЕ: објект на Микели(ТС Микели 2)
  2024-06-20 09:002024-06-20 14:30Тетоводел од с.Боговиње
  2024-06-20 09:002024-06-20 13:00ШтипУЛ.4-та МАКЕДОНСКА БРИГАДА, ДЕЛОТ ПРЕД МЛАДИНСКИ ДОМ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ