понеделник, мај 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 20 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 20 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-20 08:00:002022-01-20 15:00:00ГевгелијаБегалскиот камп кај Сува река во Гевгелија и корисниците во негова близина
  2022-01-20 12:00:002022-01-20 12:30:00Гостиварул.Беличица ( фабрика Циглана)
  2022-01-20 11:00:002022-01-20 15:00:00Гостивардел од с.Добридол- област на центар.
  2022-01-20 06:00:002022-01-20 09:00:00Гостиварс.Маврово ( делот покрај Скијачкиот Центар)
  2022-01-20 09:00:002022-01-20 11:00:00Гостивардел с.Балиндол- област пат за балиндол
  2022-01-20 09:30:002022-01-20 11:00:00Кратовоул.св.Јосиф Даскалов, ул.Планинска, ул.Мусала, ул.Скопска, ул.св.Ѓорги Кратовски, ул.Бреза, ул.Цветко Тонев, ул.Глигор Пазавански, Центарот во Кратово, нас.Табачка, нас.Муасала, нас.Бојаџиско, с.Близанци и с.Луково.
  2022-01-20 08:00:002022-01-20 10:00:00Кумановодел од корисниците од с.Долно Којнаре.
  2022-01-20 09:00:002022-01-20 13:00:00Кумановодел од корисниците на ул. „Никола Тесла“.
  2022-01-20 11:00:002022-01-20 12:00:00Охриддел од село Косел во Охрид, делот на селото покрај рагионалниот пат од фабрика Костал кон селото
  2022-01-20 09:00:002022-01-20 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Мариовска , ул. Мегленска и ул.Милан Мијалковиќ
  2022-01-20 08:00:002022-01-20 13:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Сите станови и стопански објекти на ул. Партизански Одреди бр. 37
  2022-01-20 09:00:002022-01-20 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Генерал Михајло Апостолски
  2022-01-20 09:00:002022-01-20 10:00:00Струмицадел од с.Просениково
  2022-01-20 09:00:002022-01-20 15:00:00Тетоводел од град Тетово, улица Јане Сандански, објекти кои се наоѓаат од стар КАМ маркет кон Болница
  2022-01-20 10:00:002022-01-20 15:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛ.11-ТИ ОКТОМВРИ, МАРШАЛ ТИТО, ВЕРА ЦИРИВИРИ, ВЕЛКО ВЛАХОВИЧ(КАРАКАНСКИ БАВЧИ),ДЕЛОТ ВО БЛИЗИНА НА ПОРАНЕШНА ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја