вторник, март 9, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 19 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 19 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-19 08:30:002020-11-19 16:30:001Битолас. Доленци, Акваленд, Зенго Доленци, ХПП Кучница, ХПП г. Илино, с. Железнец, НИОЛ Трејд, и Космофон Железнец.
  2020-11-19 09:00:002020-11-19 14:00:00КичевоКИЧЕВО: село Лешница.
  2020-11-19 08:00:002020-11-19 15:00:00Кратовос.Трново, с.Голема Црцорија, с.Мала Црцорија.
  2020-11-19 10:00:002020-11-19 15:00:00ОхридОХРИД: дел од нас.Рача.
  2020-11-19 09:00:002020-11-19 10:00:00ОхридОХРИД: дел од ул. Петрино - објектите пред влезот од Леарница, дел од ул. Кленоец - објектите од Базата до реката, ул.Веле Марко.
  2020-11-19 09:30:002020-11-19 14:00:00ПрилепПРИЛЕП: с.Јакреново, с.Саждево, с.Кошино, с.Белишиво, с.Селце, с.Борино.
  2020-11-19 09:00:002020-11-19 11:00:00Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ: ул.3, дел од Горно Соње.
  2020-11-19 08:30:002020-11-19 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Славка Недиќ бр. 6,7,8,9,11,12,13,15, ул. Дебарца бр. 65.
  2020-11-19 09:00:002020-11-19 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од ул.Анастас Митрев, дел од ул.Венјамин Мачуковски, дел од корисниците во близина на маркет „ЗУР“
  2020-11-19 09:00:002020-11-19 12:00:00Скопје АеродромМАРКОВА СУШИЦА: дел од с.Маркова Сушица.
  2020-11-19 08:30:002020-11-19 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСТАЈКОВЦИ: дел од ул. 6 кај земјоделската аптека, дел од ул. 6 позади месна заедница.
  2020-11-19 08:30:002020-11-19 10:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Ул. Томе Пуре и Ул. Душко Поповиќ, Дел од улиците  Хо Ши-Мин и Петар Манџуков, фирми -  Солопром,Зем Промет , Са-Са Компани
  2020-11-19 09:00:002020-11-19 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: корисниците на ул.18 во с.Бардовци.
  2020-11-19 09:00:002020-11-19 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Јуриј Гагарин зграда 21/2, зграда 23/4, ул.Миле Поп Јорданов бр.16.
  2020-11-19 12:00:002020-11-19 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Јуриј Гагарин бр.25 и бр.43, ул.Миле Поп Јорданов бр.5 А и бр.40.
  2020-11-19 09:00:002020-11-19 15:00:00Струмицас.Ракитец, с.Долни Липовиќ. с.Горно Липовиќ, мв.Пожар, с.Долни Радеш, с.Габревци, бензинска пумпа Макпетрол Лакавица, с.Дедино, с.Конче и с.Лубница
  2020-11-19 12:00:002020-11-19 14:00:00ТетовоТЕТОВО: Тетово, ул.120, ул 121 и објекти околу пазарот.
  2020-11-19 09:30:002020-11-19 11:30:00ТетовоТЕТОВО: Тетово, Спортска Сала, правни субјекти и погони околу салата .
  2020-11-19 09:30:002020-11-19 14:00:00ШтипШТИП: дел од нас.Балканска, кон с.Чардаклија.
  2020-11-19 09:30:002020-11-19 14:00:00ШтипШТИП: дел од с.Криви Дол.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја