четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 19 10 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 19 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-19 08:402023-10-19 14:00Битолас.Беранци, с.Д.Српци, Космофон Беранци
  2023-10-19 09:002023-10-19 13:00Гевгелијаулица Кукушка, Ристо Јанев и Кожуф
  2023-10-19 09:002023-10-19 12:00ГостиварМал дел од с.Здуње
  2023-10-19 08:452023-10-19 15:00Делчевос.Косевица, Саса, Моштица, Ристовци, Требеш, Вера Јоциќ, Маврово, Павлиш Дол
  2023-10-19 12:002023-10-19 14:00Скопје Аеродромул.Мирослав Крлежа и Никола Тримпаре
  2023-10-19 09:002023-10-19 11:00Скопје Аеродромул. Јуриј Гагарин и Васил Ѓорѓов
  2023-10-19 08:052023-10-19 15:00Скопје Васил Главиновс. Мршевци, Бучинци, Грушино, Бујковци
  2023-10-19 09:002023-10-19 10:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците на ул.Воин Драшкович, Исаија Мажовски, Ибе Паликуќа
  2023-10-19 09:002023-10-19 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од корисниците на ул. Атинска, Ристо Равановски, Борка Талевски
  2023-10-19 11:002023-10-19 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бојане
  2023-10-19 07:002023-10-19 15:30СтругаДЕБАР: нас.Венец-1, бензиска Прима Петрол, дел од потрошувачите Венец-2
  2023-10-19 09:302023-10-19 12:30Тетоводел од с.Непроштено, ОТУЊЕ. ЏЕПЧИШТЕ: Рофикс, Нест Пласт, Ренова, Сточна Храна, СЕТОЛЕ, дел од с.Џепчиште, т.н македонско маало, ЈЕДОАРЦЕ
  2023-10-19 10:002023-10-19 14:30Тетоводел од населба Дреноец над градскиот стадион и кај училиштето
  2023-10-19 09:002023-10-19 11:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДА ПЕТРОЛ НА АВТОПАТ, КАНТОНЧЕ, СУВО ПОЛЕ, МЕЗДРА, ОРЕЛ, СТАЊЕВЦИ, ГОРНО И ДОЛНО ЃУЃАНЦИ, ПАВЛЕШЕНЦИ, ЗАДРУГА ПАВЛЕШЕНЦИ, СТРОЈМАНЦИ
  2023-10-19 09:302023-10-19 14:00ШтипУЛИЦА ВАНЧО ПРЌЕ ВЛЕЗ 12, ВЛЕЗ 14, АНЕЛ КОМПЈУТЕРИ, КОМОДИТА, КЛАСИК КАФЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ