петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-18 09:00:002021-11-18 14:00:00Гевгелијакорисниците од Гевгелија на улица Титоградска и Сараевска
  2021-11-18 09:00:002021-11-18 15:00:00Гостивардел од ул.Мара Угриноска во близина на Авто куќа Цобе
  2021-11-18 09:00:002021-11-18 11:00:00Гостиварс.Добридол (на влез)
  2021-11-18 08:30:002021-11-18 14:30:00Делчевос. Црник, с.Панчарево
  2021-11-18 07:45:002021-11-18 14:30:00ДелчевоБУКОВИЌ: Репетитор на МРТВ на Буковиќ
  2021-11-18 09:00:002021-11-18 13:00:00КочаниДетска Градинка ЈОУДГ Павлина Вељанова на ул. Скопска
  2021-11-18 10:00:002021-11-18 13:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул. ЈНА и дел од нас. Камењар, ул. Димитар Влахов, делот околу самопслуга Тера Маркет во нас.Калниште
  2021-11-18 09:00:002021-11-18 15:00:00Кочанис.Бели, ул. Роза Петрова (делот околу зграда Белведере), ул. 1-ви Мај, ул. Бел Камен, ул. Страшо Ербапче, ул. Малина Поп Иванова, ул. Димитрија Лазаров, ул. Браќа Миладинови, ул. 14-та Бригада, ул. Александар Македонски, ул. Христијан Карпош, Дел од населба Текешински лозја и Белско маало
  2021-11-18 08:30:002021-11-18 14:30:00Кратовос.Милутинци.
  2021-11-18 08:15:002021-11-18 14:30:00Кратовос.Крилатица
  2021-11-18 08:00:002021-11-18 16:00:00Кратовос.Живалево
  2021-11-18 08:00:002021-11-18 14:00:00КумановоЛИПКОВО: с.Липково, с.Отља, МХЕ Сол Хидро Пауер, МХЕ Брестјанска, с.Лопате, с.Опае влез на село, с.Матејче, с.Виштица, с.Никуштак, А1.базна станица Липково, с.Р'нковце, с.Стрима, с.Гошинце, с.Лукаре
  2021-11-18 10:15:002021-11-18 15:00:00ОхридРЕСЕН: Хотел Европа Отешево, Авто Камп Отешево, Центар за белодробни заболувања Отешево
  2021-11-18 09:00:002021-11-18 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачите од ул. Браќа Галеви
  2021-11-18 09:00:002021-11-18 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Франц Месеснел
  2021-11-18 09:00:002021-11-18 15:00:00Струмицадел од ул.Скопска од раскрсница со ул.Ѓуро Ѓаковиќ до раскрсница со ул.Ванчо Прке, дел од ул.Стив Наумов од раскрсница со ул.5-ти ноември до раскрсница со ул.Кирил и Методи, дел од ул.Герас Цунев до раскрсница со 5-ти Ноември, дел од ул.Ванчо Прке од раскрсница со ул.Херој Карпош до раскрсница со ул.Скопска
  2021-11-18 10:00:002021-11-18 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛИЦА СЕПТЕМВРИСКА, ОД ЗДРАВСТВЕН ДОМ НАДОЛУ КОН ЦЕНТАР
  2021-11-18 09:30:002021-11-18 14:00:00Штипс.Лакавица

  на почетокот и крајот на исклучувањето без ел.енергија ќе бидат и с.Лесковица, Пиперово, Брест, С.Грло, Степанци, Горачино и др, ловиштето Серта, антените на Серта, Еуролозар, сепарација Никоманец, Страбаг Лакавица и др.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ