сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-18 06:00:002022-08-18 16:00:00Битолас. Рапеш, с.Маково и с.Црничани
  2022-08-18 05:22:372022-08-18 06:22:37Битолакраток прекин Населба Карпош, Населба Јени Маале, Населба Стрелиште, ул.Индустриска, Населба Боримечка, Населба Ушици, Нас. Ушици, Нас.Бела Чешма, Дел од централно градско подрачке. Фабрики: Млекара Битола, Квасара Битола, Цермат, Стентон Градба , Млекара Идеал Шипка, АЕК подрачна Битола
  2022-08-18 08:00:002022-08-18 12:00:00Гевгелијакорисниците од западната страна на Богданци и тоа: Риве Транспорт, Гоки Травел, Баџо на влез во Богданци, Сточарство, Оранжерии Трнка, Бензинска Шимов, Ампа, Фуел Танкс и Химес
  2022-08-18 09:00:002022-08-18 13:00:00Гостивардел од ул.Момир Маркоски
  2022-08-18 12:00:002022-08-18 13:00:00Гостивардел од ул.Живко Брајковски (нас.Дутлок на крај).
  2022-08-18 08:55:002022-08-18 12:30:00Делчевос.Цера, Тачовци, Мобимак Цера
  2022-08-18 08:30:002022-08-18 14:30:00Делчевос.Мачево, с.Митрашинци, с.Будинарци
  2022-08-18 08:00:002022-08-18 12:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Домачки Дол
  2022-08-18 09:00:002022-08-18 09:30:00КумановоДОБРОШАНЕ: без напојување ќе останат дел од корисниците од Проевце, Зелен Рид, Донков млин Доброшане, Ел.Пром, Игор97,Здружение на возачи и Технички преглед, Зафир, Бучен Козјак, Авто Велиновски, Детоил бензинска Доброшане, Шупљи камен, Орашац, Асвалтна база Ве груп Доброшане
  2022-08-18 09:00:002022-08-18 11:00:00Кумановодел од корисниците од Доброшане кон Шупљи камен
  2022-08-18 10:30:002022-08-18 11:00:00КумановоДОБРОШАНЕ: дел од корисниците од Проевце,Зелен Рид, Донков млин Доброшане, Ел.Пром, Игор97, Здружение на возачи и Технички преглед, Зафир, Бучен Козјак, Авто Велиновски, Детоил бензинска Доброшане, Шупљи камен, Орашац, Асвалтна база Ве груп Доброшане
  2022-08-18 09:00:002022-08-18 11:00:00Кумановодел од корисниците од ул,Лесковачка - Пекара Ѓоше и згради околу пекара
  2022-08-18 12:00:002022-08-18 14:00:00Кумановокорисниците од Пиринска Македонија-згради
  2022-08-18 06:20:502022-08-18 14:00:50Прилепс. Никодин, с. Ракле, с.Топлица, Манастир Никодин
  2022-08-18 06:00:002022-08-18 14:00:00Прилепс. Беловодица
  2022-08-18 08:00:002022-08-18 12:00:00Скопје Аеродромс.Говрлево
  2022-08-18 09:00:312022-08-18 13:30:31Скопје АеродромСОПИШТЕ: ул. Христо Татарчев 22
  2022-08-18 09:00:002022-08-18 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Леринска и ул. Ловќенска
  2022-08-18 09:00:282022-08-18 14:00:28Стругасело Калишта и Хотел Изгрев.
  2022-08-18 09:30:002022-08-18 17:30:00Струмицадел од н.Раклиш-од центар кон излез кон с.Ораовица
  2022-08-18 09:00:002022-08-18 14:00:00Тетоводел од с.Ратае, с.Жилче, дел од с.Шемшово и ТС Фазли Ќемал
  2022-08-18 11:30:002022-08-18 13:30:00Штипул.Плоштад Т.Арсов бр.56 и Прокредит банка, целиот објект на Осигурување Македонија
  2022-08-18 08:30:002022-08-18 11:00:00Штипдел од ул.Плоштад Т.Арсов и Кеј Маршал Тито, зградите со деловни простори на Осигурување Македонија, Прокредит банка, некогашната Елмар и околината

  НАЈНОВИ ВЕСТИ