петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-18 08:452023-05-18 14:30Битолаул. Индусриска, ул. Бурса, ул. Новачки Пат, с. д. Оризари, с. Карамани, с. Трн
  2023-05-18 09:002023-05-18 14:30Битолас. Кани, Ѓавато, Космофон Ѓавато, Маловиште, рибник Маловиште, вили Пајак , Печуркара
  2023-05-18 08:302023-05-18 13:00Велесдел од потрошувачите од Којник, ул. Милан Страчковски, ул. Кирил Пејчиновиќ и ул. Игманска, потрошувачите од ул. Славе Петков у ул. Питу Гули, потрошувачите од ул. Васил Ѓоргов во близна на плоштад Којник
  2023-05-18 08:502023-05-18 12:00ГевгелијаМоин и Ново Конско (Горничет), како и потрошувачите Ледра Моин, ЈПКД Комуналец Моин, Живинарска фарма Моин, Васил транс и објектите на Моински пат од Житко до Живинарска фарма
  2023-05-18 09:002023-05-18 15:00Гостиварнас. Фазанерија (област околу сточен пазар)
  2023-05-18 08:302023-05-18 13:00Гостивардел од ул. Гоце Делчев (област кај кулата и евн), дел од ул. Никола Парапунов, ул.Кочо Зози, дел од бул. Браќа Ѓиноски (област кај паркингот)
  2023-05-18 08:002023-05-18 09:30Кумановос. Лопате, с. Опае, Опае Млин, Корп Проект, с. Липково, Липково Космофон, ХПП брестијанска, ХПП Сол Хидропоуер, с. Отља, Каменолом Отља, с. Матејче, с. Виштица, с. Никуштак, с. Стрима, с. Лукаре, с. Гошинце, с. Ранковце.
  2023-05-18 08:002023-05-18 16:30Кумановос. Лопате, с. Опае, Опае Млин, Корп Проект
  2023-05-18 09:002023-05-18 10:00КумановоНас.Карпош - Индустриска зона ул. 30, ТС Карингтон
  2023-05-18 09:002023-05-18 15:00Прилепул. Борка Талески- дел (од кај ДАМРО до раскрсницата кај Чкатра), ул.Прохор Пчински
  2023-05-18 09:302023-05-18 13:30Прилепс. Чаниште
  2023-05-18 10:002023-05-18 14:00Прилепс. Витолиште, с. Бешиште, Репетитори на Пантеле, с. Будимирци, с. Зовиќ, с. Старавина, с. Градешница
  2023-05-18 08:302023-05-18 16:00Скопје Аеродромпоголем дел од Горно соње над војската
  2023-05-18 09:002023-05-18 14:00Скопје Васил ГлавиновАРАЧИНОВО, ул.6 и дел од споредните улици
  2023-05-18 10:002023-05-18 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Антон Чехов
  2023-05-18 09:302023-05-18 15:30Стругасело Вевчани, делот во близина на селските гробишта
  2023-05-18 11:452023-05-18 15:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул. М. Ацев, Кумановска, Ј. Златановски, О. Николов
  2023-05-18 09:002023-05-18 15:00Тетовос. Лешок, дел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат на влезот од с. Лешок, с. Варвара
  2023-05-18 09:002023-05-18 15:00Тетоводел од с. Слатино, објекти кои се наоѓаат од школото кон центарот, кај џамијата и во т.н македонско маало
  2023-05-18 09:302023-05-18 14:30Тетоводом на култура Иљо Антевски Смок и сите придружни

  НАЈНОВИ ВЕСТИ