понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 12:00:00ВелесВЕЛЕС: Дел од потрошувачи од ул. Игманска, Дел од потрошувачи од ул. Којнички пат, Дел од потрошувачи од ул. Орце Мартинов.
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 10:00:00Гостиварпокрај автопат-клучка за с.Добридол и с.Топлица.
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Горна Бањица-област кај рибарникот.
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 15:00:00Кавадарцис.Дабниште.
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 12:00:00Кочанис.Прибачево ( на влезот на селото).
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 15:00:00КумановоЖЕГЉАНЕ: дел од с.Стрновац, Стрновац пумпи, Драгоманце викендици, Бонум, Жегљане, Малотино, Кокино, Арбанашко, Цветишница, Рамно, Пузаљка, Буковљане, Никуљане, Пелинце, Алгуња, коинце, Гулиновац, Челопек, пелинце Царина, Старо Нагоричино, Еврос Комерц, Моша Мел млин.
  2021-03-18 14:45:002021-03-18 15:00:00КумановоВОЈНИК: корисниците од с.Војник Викендици Каменчиња, Млин Моша.
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 09:15:00КумановоВОЈНИК: с.Војник Викендици Каменчиња, Млин Моша мел.
  2021-03-18 09:30:002021-03-18 15:30:00ПрилепЦРНИЛИШТЕ: дел од село Црнилиште
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: бул. Кузман Јосифовски Питу блокови згради бр. 26 и 28, ул. Симеон Кавракиров броеви од 19-27 (по старо од 12 до 20 ).
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 13:00:00Скопје Аеродромс.Ракотинци, делот од школото кон Општина Сопиште, мв Црвена Прс.
  2021-03-18 08:30:002021-03-18 14:30:00Скопје Аеродромс.Пагаруша.
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 11:00:00Скопје АеродромСТУДЕНИЧАНИ: резервар Батинци, с. Горно и Долно Клочани: с.Пагаруша, с.Вртекица, с. Рамни Габер, с.Драчевица, с. Цветово, Црвена Вода, Дом Китка, с. Палиград, Караџица, Мала Река
  2021-03-18 11:00:002021-03-18 13:00:00Скопје АеродромСТУДЕНИЧАНИ: дел од с. Љубош и Батинци, фарма Дрисла, пумпа Дрисла, депонија Дрисла, Роло Оков
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровГОРНО ОРИЗАРИ: дел од корисниците во с.Глуво, с.Бразда, с.Горно Оризари, Гранит.
  2021-03-18 10:00:002021-03-18 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Глумово, Шишево, Матка, Адријус, Тиамо.
  2021-03-18 09:30:002021-03-18 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од ул.Воин Драшкоци, Зејнел Ајдин и Браќа Галеви.
  2021-03-18 14:19:542021-03-18 14:19:54Тетовоул.Гоце Делчев и ул.Вукашин Симовски.
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 15:00:00Тетовос.Бозовце, с.Вејце, с.Бродец, с.Вешала.
  2021-03-18 09:00:002021-03-18 13:00:00ТетовоТЕТОВО: објекти кои се напојуваат од ТС Елегант Кнауф, дел од објектите кои се наоѓаат позади Кожарата до патот патот за с.Фалише во близина на пругата.
  2021-03-18 10:00:002021-03-18 15:00:00ТетовоВРАТНИЦА: с. Вратница од школо Симче Настовски кон центар, и потрошувачиоте од мотелот кон конфекција Лиотекст.
  2021-03-18 10:00:002021-03-18 14:30:00ШтипШТИП: дел од ул.Серска и ул.8-ми Април, нас. Дузлак.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја