понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-18 12:00:002021-02-18 14:00:00КавадарциВОЗАРЦИ: Возарци, Брушани, Ресава, Дабниште, Бегниште, Кошани, Дреново, Раец, Фариш, Праведник, Голеш, Шешеково.
  2021-02-18 10:00:002021-02-18 15:00:00ПрилепПРИЛЕП: дел од улиците Гога Јанкулоски, Димче Антулески.
  2021-02-18 08:30:002021-02-18 12:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Истарска, ул.Битолска (Ново Маало 1).
  2021-02-18 10:00:002021-02-18 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул.Пржино.
  2021-02-18 13:00:002021-02-18 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Васил Ѓоргов зграда бр.8 и 10.
  2021-02-18 10:00:002021-02-18 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Ул. Љубо Петровиќ од бр.8 до бр.14, и дел од Ул. Призренска (раскрсницата меѓу улиците Љубо Петровиќ и Призренска до бр 11.)
  2021-02-18 11:00:002021-02-18 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Ул. Хо Ши Мин од бр.244 до бр. 256 (парни броеви).
  2021-02-18 10:00:002021-02-18 13:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од корисниците на улица Вонвардарска (извод према терзиите).

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја