сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 18.01.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 18.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-18 09:002024-01-18 14:00Битолас.Маково, с.Орле, с.Рапеш
  2024-01-18 09:102024-01-18 10:10Кавадарцим.в. Бел Камен
  2024-01-18 09:002024-01-18 13:00Кавадарцидел од ул.Гоце Делчев
  2024-01-18 10:002024-01-18 12:00КавадарциВАТАША: с. Моклиште
  2024-01-18 09:302024-01-18 13:30КочаниПРОБИШТИП: ул. 3-ти Април, ул. Плавица, делот околу Аква Паркот
  2024-01-18 08:002024-01-18 14:00КратовоВетуница, Отошница, Гулинци, Станча, Пклиште, Герман и Нерав.
  2024-01-18 11:302024-01-18 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците од ул. Хелсинки, бр. 58 (А и Б), 56 (А и Б), 54, 52, 50 и 48. ул. Нобелова, бр. 22, 24, 26, 19 (А и Б), 21 (А и Б), ул. Лондонска, бр. 1 (А и Б), 3, и Ресторан Две Капки
  2024-01-18 10:002024-01-18 12:00ШтипУЛ.СКОПСКА, КИРЧО ДИМИТРОВ, 8-МИ АПРИЛ, ДУЗЛАЧКИ РИД, РАДАНСКИ ПАТ, СЕРСКА, ПУСТЕЦ, ЗРНОВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ