сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-17 08:45:002022-11-17 15:00:00Битоласелото Сопотница, ТС Реш. Воденица, ТС Згр.рудн.колонија, ТС Руд.упр.зграда
  2022-11-17 09:20:002022-11-17 15:00:00Кичевосело Бенче, Ковач и ХПП ковач
  2022-11-17 12:30:002022-11-17 14:30:00Кумановос.Мглинце
  2022-11-17 08:50:002022-11-17 11:00:00Кумановос.Сушево
  2022-11-17 09:30:002022-11-17 15:30:00ОхридВилска нас. Љубаништа, с. Трпејца, с. Љубаништа,, Комплекс Св. Наум, Граничен Премин Св.Наум, Автокамп Љубаништа
  2022-11-17 08:00:002022-11-17 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Околу градинката Весели Цветови, Дел од ул.Јабланица, Дел од ул.Саса 6
  2022-11-17 11:30:002022-11-17 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Чедомир катранџиев, дел од ул.Банско и дел од ул.св.НАум Охридски
  2022-11-17 09:00:002022-11-17 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Мариовска
  2022-11-17 08:30:002022-11-17 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Пандо Кљашев и дел од ул.Малина поп Иванова Пржино , Кисела вода
  2022-11-17 11:00:002022-11-17 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Јанко Мишиќ, дел од ул.Антон Димитров
  2022-11-17 09:00:002022-11-17 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Стрезово и ул.Миле Поп Јорданов
  2022-11-17 09:00:002022-11-17 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: бул.Партизански одреди зграда бр.149 и локалите во зградата
  2022-11-17 09:00:002022-11-17 13:30:00ТетовоШЕМШЕВО, ЖИЛЧЕ: дел од с.Жилче
  2022-11-17 09:00:002022-11-17 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.КР ДРНЦ кон стариот УТ, дел од Пржова Бавча, менза Едтко, Детска градинка Тетекс, дел од Станбена
  2022-11-17 09:00:002022-11-17 12:00:00Тетовос.Чифлак(кај с.Палчиште)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ