сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-17 09:30:002021-06-17 14:00:00Гостиварул. Илинденска- кај Кјуби
  2021-06-17 08:45:002021-06-17 14:00:00Делчевос. Чифлик Делчево, викенд населба Голак, репетитори на МВР, МРТВ на Голак, објект на министерство за одбрана на Голак
  2021-06-17 09:00:002021-06-17 15:00:00КочаниПРОБИШТИП - с. Злетово (реонот околу црквата и горно маало)
  2021-06-17 08:15:002021-06-17 15:00:00Кратовос. Љубинци, с. Радибуш, с. Ранковце, с. Криви Камен, с. Бабунци, с. Опила, цело село Ранковци
  2021-06-17 09:05:002021-06-17 16:00:00Охридс. Златари, с. Сопотско, предавател на Сител над с. Сопотски, Компостара
  2021-06-17 10:00:002021-06-17 11:00:00Охриддел од улицата Железничка во делот од КП Нискоградба до вила Класик
  2021-06-17 09:00:002021-06-17 15:00:00Скопје Аеродромул. Саса - 32, ул. Саса - 18
  2021-06-17 10:30:002021-06-17 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Шишево
  2021-06-17 09:00:002021-06-17 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Иван Цанкар, Корушка и Драгутин Аврамовски Гуте
  2021-06-17 09:00:002021-06-17 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Џунајска
  2021-06-17 09:00:002021-06-17 15:00:00Струмицас. Конче, с. Лубница
  2021-06-17 05:45:002021-06-17 08:30:00Штипдел од ул. Ванчо Прќе, Тутунска банка, ТТК банка и околните дуќани и станови

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја