понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-17 09:00:002022-03-17 09:30:00БитолаБК Милениум, с. Цапари, Вили Цапари, викендици Цапари, с.Ротино, ХПП Шемница, ХПП Кажани, Флора Фреш, г. Српци, Космофон г. Српци, с. Рамна, с. Лера, с. Гавато, Космофон Гавато, вили Пајак, Печуркара, и с. Маловишта
  2022-03-17 09:00:002022-03-17 13:00:00Битола с. Братиндол
  2022-03-17 12:30:002022-03-17 13:00:00БитолаБК Милениум, с. Цапари, Вили Цапари, викендици Цапари, с.Ротино, ХПП Шемница, ХПП Кажани, Флора Фреш, г. Српци, Космофон г. Српци, с. Рамна, с. Лера, с. Гавато, Космофон Гавато, вили Пајак, Печуркара, и с. Маловишта
  2022-03-17 10:00:002022-03-17 12:00:00Битола с. Поешево
  2022-03-17 08:00:002022-03-17 13:30:00Битоладел од ул.Девеани , ул.Кирил Пејчинович , ул.Јорго Костовски и делот околу КПУ Затвор со околните стопански и нестопански објекти.
  2022-03-17 08:40:002022-03-17 13:30:00Велесс. Кумарино, Униагро Каратманово, Ново Село Лозар, ТС У-387 за нафтоводот
  2022-03-17 08:05:002022-03-17 14:00:00Велесдел од ул. Петре Алчев и дел од ул. Крушевска, дел од ул. Орце Мартинов и дел од ул. Благој Ѓорев, дел од ул. Самоборска, ул. Благој Ѓорев 37 и дуќаните во близина, Болнички Дол - дуќани, аптека, маркет Алфа
  2022-03-17 09:00:002022-03-17 15:00:00Гостивардел од нас.Питарница
  2022-03-17 09:00:002022-03-17 12:00:00Кочанис.Облешево, делот од центарот кон Кочани
  2022-03-17 08:00:002022-03-17 16:00:00Кратовоул.Никола Тесла (нас.Вршник), ул.Вера Јоциќ, ул.Гоце Делчев, Болницата во Кратово
  2022-03-17 09:55:002022-03-17 12:00:00Кумановос.Матејче
  2022-03-17 12:30:002022-03-17 14:30:00Кумановос.Липково
  2022-03-17 08:45:002022-03-17 17:00:00ПрилепПРИСАД: Рудник за мермер Фимар Балкан
  2022-03-17 09:00:002022-03-17 15:00:00Прилепул. Егејска, дел од ул. Прилепски бранители ( Универзална сала )
  2022-03-17 09:00:002022-03-17 13:00:00Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ: дел од с.Горно Соње (ул.4)
  2022-03-17 08:30:002022-03-17 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од село Љубин, кај новата Џамија
  2022-03-17 09:00:002022-03-17 10:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од ул.4 с.Бардовци
  2022-03-17 09:00:002022-03-17 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: Неколку објекти на ул.Партизанска кон зграда на Дистрибуција Радовиш од 09:00 до 15:00 часот, Краток прекин во напојувањето со електрична енергија на ул.1-Ви Мај, дел од ул.Ленинова и дел од Ацо Караманов Радовиш
  2022-03-17 09:00:002022-03-17 15:00:00Струмицадел од с.Градско Балдовци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ