понеделник, април 15, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 16 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 16 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-16 09:00:002021-12-16 13:00:00Велесул. Климент Охридски, дел од ул. Архиепископ Михаил, потрошувачи близу ОУ Кирил и Методиј и градинка
  2021-12-16 09:00:002021-12-16 14:00:00Велесс. Сопот
  2021-12-16 11:00:002021-12-16 12:00:00Гостивардел од нас. Малеарди - област кај стара пошта
  2021-12-16 09:00:002021-12-16 15:00:00Гостивардел од с. Врапчиште - област од стадионот кон топлица
  2021-12-16 09:00:002021-12-16 11:00:00ГостиварГОСТИВАР - област после патарина - кај Ненико
  2021-12-16 09:00:002021-12-16 12:00:00КочаниВИНИЦА - Објект на Солидарност - бунари на ул. Маршал Тито
  2021-12-16 09:00:002021-12-16 14:00:00Скопје Аеродромул. Стив Наумов бр. 102-Д, ул. Стив Наумов бр. 102-Г
  2021-12-16 09:30:002021-12-16 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСАРАЈ - с. Кондово, Љубин, Долни и Горно Свиларе, Рашче, Копаница, Бојане, Радуша, Дворце, Орашје, Грачани, вик. населба Веле поле и дел од Кучково
  2021-12-16 09:45:082021-12-16 10:45:08Стругадел од с. Мислешево
  2021-12-16 10:00:002021-12-16 11:00:00ШтипУЛ. ПИРИНСКА
  2021-12-16 09:30:002021-12-16 14:30:00ШтипГЛАВНАТА УЛИЦА КАЈ ОПШТИНА КАРБИНЦИ И ОУ СТРАШО ПУНЏУР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ