недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 16 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 16 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-16 09:002023-03-16 14:30Битоладел од с. Новаци и с. Рибарци
  2023-03-16 09:002023-03-16 15:00ВелесЦело село Виничани, Градско
  2023-03-16 09:002023-03-16 12:00ВелесКиро Пракицов, Ката Капчева, м.в. камено брдо
  2023-03-16 09:302023-03-16 13:30Делчевос.Панчарево
  2023-03-16 12:302023-03-16 14:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: населба Грмаѓе, населба Мизовски Ливади, дел од с.Конопница (над Борчева кафана)
  2023-03-16 09:002023-03-16 10:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: ул.св.Јоаким Осоговски (зграда осмокатница и деловни простории до осмокатница).
  2023-03-16 11:002023-03-16 12:30КратовоКРИВА ПАЛАНКА: населба Лозаново, населба Бегови Бавчи
  2023-03-16 09:002023-03-16 11:00Кумановокорисниците од с.Габреж
  2023-03-16 12:002023-03-16 14:00Кумановокорисниците од с.Пчиња
  2023-03-16 08:002023-03-16 14:00Кумановобазна станица на А1 во с.Липково, Липково Брана, ресторан Фрескиа, филтер станица во с.Липково, објекти на акумулација Глажња, с.Р'нковце, с.Стрина, с.Гошинце и с.Лукаре
  2023-03-16 09:002023-03-16 15:00Прилепул. Марксова
  2023-03-16 08:002023-03-16 12:00ПрилепВикенд населба Кишовица, Пречистителна станица Прилеп, КПД Затвор Прилеп, населба Крапчеви Ливади
  2023-03-16 09:002023-03-16 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Дел од село Кучково (викендици), село Грачани, Караула Чашка
  2023-03-16 09:302023-03-16 13:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Ул.Рафаел Батино
  2023-03-16 10:002023-03-16 16:00СтругаТеферич, Шум, Радолишта, Заграчани, Вишни, ХПП Вишни, Франгово, Фериште
  2023-03-16 09:302023-03-16 14:30Струмицадел од ул.Кирил и Методи-потрошувачите лоцирани кон ридот
  2023-03-16 10:002023-03-16 12:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај : ПП Дом, ЕМО - ПОфикс, Станбена,Пино,Тацко, дел од градТетово, објекти кои се наоѓаат кај крстосница на ул,Индустриска со ул,Б.Миладинови, населба Станбена и дел од населба Пржова Бавча
  2023-03-16 09:002023-03-16 12:00Тетово ул.Михајло Раичевиќ и Јордан Златановски

  НАЈНОВИ ВЕСТИ