сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 15 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 15 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-15 09:00:002022-12-15 14:00:00Битолас. Цапари и викендиците, с.Доленци, с.Горно Српци, с. Ѓавато, с. Кажани, с. Лера, с. Маловиште, с.Ротино, с.Рамна, ХПП Кажани, ХПП Шемница, Цапари текстилна, Космофон Ѓавато, Космофон Горно Српци и трафостаниците Печуркара, Вили Пајак, Флора Фреш, Визнат
  2022-12-15 08:30:002022-12-15 15:00:00Битолаул. Кочо Палигора, ул. Кичево
  2022-12-15 07:30:522022-12-15 08:30:52ВелесОТОВИЦА: Алевадо Клинчара
  2022-12-15 09:00:002022-12-15 14:00:00Гостивардел од ул.Илинденска- област кај Бенз.Пумпа Макпетрол, дел од 7ма зона област кај ТС 110/20/10 Гостивар, дел од ул.Сретко Крстески- област кај ЦСНО Злате Малакоски
  2022-12-15 09:00:002022-12-15 15:00:00Гостиварод 9:00 до 15:00 без напон ТС Насер Адеми с.Градец покрај автопат, два краткотрајни прекини од 30 мин на цела инд.зона покрај автопат ГВ-ТЕ
  2022-12-15 09:00:002022-12-15 15:00:00Гостиваркраткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-15 08:45:002022-12-15 14:30:00Делчевос.Сливница, Пилана Денис, рудник Брик, Фунги Флора
  2022-12-15 08:30:002022-12-15 15:00:00Кичевосело Осломеј, Србица, Аранѓел,Туин.Јагол и Бериково
  2022-12-15 10:00:002022-12-15 13:00:00КочаниПРОБИШТИП: Рудник Стрмош за неметали во с.Стрмош, Пробиштип, фирма Дамипак Картонажа на ул. Миро Барака бр. 5, Пробиштип
  2022-12-15 08:00:002022-12-15 12:00:00КумановоРЕЧИЦА: корисниците од Речица,Индустриска зона Речица, Квалитет Пром, Сити Бетон, Контра шпед, Бензинска Шел, Бензинска пумпа Мак Бенз, Рапид Бил, Бентони, Армос, Царина
  2022-12-15 10:30:002022-12-15 13:00:00ОхридДел од ул. Охридска Бригада, згради ''Слобода'' на ул. Охридска Бригада, Дел од ул. Бекир Алириза
  2022-12-15 08:00:002022-12-15 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Васил Левски, ул. Кумровец, ул. Боро Петрушевски
  2022-12-15 09:00:002022-12-15 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.530, ул.Борка Талевски и ул.Франклин Рузвелт
  2022-12-15 09:30:002022-12-15 15:00:00Стругас. Корошишта Струга, и тоа објектите кои се наоѓаат кон „пекара“ с. Корошишта (месност викана “Црква”)
  2022-12-15 09:00:002022-12-15 11:30:00Струмицадел од ул.Димитар Влахов, дел од ул.Ванчо Прќе, дел од ул.Ѓуро Ѓаковиќ, дел од ул.Маврово, дел од ул.Дојранска, стара болница Струмица, католичка црква, ПЗУ Медика
  2022-12-15 10:30:002022-12-15 13:00:00Струмицас.Бајково
  2022-12-15 09:00:002022-12-15 15:00:00Тетовос.Раковец
  2022-12-15 09:00:002022-12-15 15:00:00Тетовоцело с.Нераште, освен објекти кои се наоѓаат на влез во селото
  2022-12-15 09:00:002022-12-15 15:00:00Тетоводел од с.Теново, објекти кои се наоѓаат на вториот влез од селото
  2022-12-15 10:00:002022-12-15 14:00:00ШтипСТАР КАРАОРМАН: ДЕЛ ОД С.СТАР КАРАОРМАН, ДЕЛОТ НАД ДРВОДЕКОР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ